Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: Ατάκα Μπαρτζώκα για τους 47 πόντους της Ρεάλ - Αποθέωσε Σλούκα ο Μεσίνα, τι είπε για Ουκρανία
Μπάσκετ
| 2022-02-25 00:51:00

Ατάκα Μπαρτζώκα για τους 47 πόντους της Ρεάλ - Αποθέωσε Σλούκα ο Μεσίνα, τι είπε για Ουκρανία

Sportdog Team
Ατάκα Μπαρτζώκα για τους 47 πόντους της Ρεάλ - Αποθέωσε Σλούκα ο Μεσίνα, τι είπε για Ουκρανία

Στο σκληρό πρόγραμμα που διανύει ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τι δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: «Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά αυτή την χρονική στιγμή. Μετά το Κύπελλο, θέλεις μία-δύο μέρες για να ηρεμήσεις μετά τους πανηγυρισμούς», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Το μπάσκετ που παίξαμε δεν ήταν ελκυστικό. Αναφέρομαι στα πάντα, σε οτιδήποτε αφορά το παιχνίδι. Μπορώ να πω όμως ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Δείτε πώς τα πήγε η Ρεάλ Μαδρίτης, που σημείωσε μόλις 47 πόντους απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά δύσκολο και σκληρό. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Για μένα αυτή η νίκη μετράει διπλή, με τον τρόπο που την πήραμε».

Από την πλευρά του ο κόουτς της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, εξήρε την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα και στάθηκε αρκετά και στα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του σε έναν από τους διαιτητές του ματς, που κατάγεται από εκεί, τον Μπόρις Ρίζικ.

«Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς, κι από τις δύο πλευρές. Όταν κάνεις 17 λάθη, σαν εμάς, κι ο αντίπαλος εκτελεί 36 βολές νομίζω είναι ένας καλός συνδυασμός για να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο, αλλά το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας. Αυτός έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το έκρινε με τις αποφάσεις του. Έβαλε δύο σερί τρίποντα κι έδωσε μια ασίστ, που άλλαξαν τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Έτορε Μεσίνα και συνέχισε:

«Θέλω επίσης να εκφράσω την συμπαράστασή μου για όσα γίνονται στην Ουκρανία. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι αισθάνεται ο διαιτητής που ήταν εδώ σήμερα (σ.σ.: Μπόρις Ρίζικ). Χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη χώρα του για να έρθει εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το να χάνεις έναν αγώνα μπάσκετ δεν συγκρίνεται σε τίποτα με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή».

Για την επιστροφή του Μήτογλου: «Μετά από τρεις μήνες, με τόσο σοβαρό τραυματισμό, ήταν ενθαρρυντική η εμφάνισή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags