Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού - Λύση ο νέος επενδυτής - Επιστροφή Χεζόνια για… τίτλο!
Μπάσκετ
| 2022-03-01 23:47:00

Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού - Λύση ο νέος επενδυτής - Επιστροφή Χεζόνια για… τίτλο!

του Pick n' Scroll
Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού - Λύση ο νέος επενδυτής - Επιστροφή Χεζόνια για… τίτλο!

Πόσες βαριές ήττες να αντέξει ο κόσμος που έμαθε σε μεγαλεία; Η κάκιστη εικόνα με τη Ζαλγκίρις, τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και τα... όνειρα για τον Σούπερ-Μάριο. Πώς μπορεί να αλλάξει η μοίρα του Εξάστερου; ΟΑΚΑ και νέα διοίκηση!

Ο Παναθηναϊκός είχε αφήσει υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του και τις νίκες του κόντρα σε Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα, αλλά πριν από λίγο έκανε πολλά βήματα πίσω με το κακό πρόσωπο και την βαριά ήττα, στον αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Η κακή μέρα από το πρωί φάνηκε, καθώς οι «πράσινοι» έχαναν στο 10’ με 29-10. Στη συνέχεια προσπάθησαν αν και όχι στο μέγιστο βαθμό, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την εύκολη ήττα. Εφτασαν στο σημείο να χάνουν και με πάνω από 20 πόντους με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να δίνει λύσεις στην επίθεση, αλλά τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του να είναι ανύπαρκτοι στην άμυνα.

Ρόλο σαφώς έπαιξε για όλο αυτό οι μεγάλες απουσίες, που είχε ο Παναθηναϊκός. Ακόμη και έτσι, όμως, θα έπρεπε να εμφανιστεί πιο σκληρός, έχοντας μάλιστα μπροστά του όχι καμία ομαδάρα, αλλά την ουραγό της Ευρωλίγκας.

Η συνέχεια συνεχίζει να είναι δύσκολη για την ομάδα του Πρίφτη, καθώς υπάρχει χρόνος ακόμη μέχρι να έρθουν τα πλέι-οφ της Α1 και να διεκδικηθεί ο τίτλος. Ερχονται, δηλαδή, παιχνίδια της Ευρωλίγκας, όπου ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει και το ενδεχόμενο νέων βαριών ηττών μόνο απίθανο δεν είναι.

Και πολλές τέτοιες ήττες δεν μπορεί να τις αντέξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι από τα κορυφαία brand names της Ευρώπης.

Τουλάχιστον σε λίγες μέρες θα επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, θα μπορεί να παίζει ο Χουγκάζ, θα είναι μέσα και ο Μποχωρίδης, ενώ θα είναι πιο έτοιμος ο Οκάρο Ουάιτ. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς επίσης ότι ο Παπαγιάννης έπαιξε σήμερα, ενώ τα έδωσε όλα και χθες στο παιχνίδι της Εθνικής με την Τουρκία.

Η φετινή χρονιά είναι μία ακόμη πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν θα έρθει στη κυριότητά του το ΟΑΚΑ και αν θα υπάρξει τελικά νέος επενδυτής για να αλλάξει τη μοίρα του εξάστερου. Αυτό, που βιώνει πέρυσι και φέτος δεν αρμόζει στην ιστορία του και είναι κάτι, που πρέπει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακόμη και έτσι, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να έχει πάει λίγο καλύτερα. Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει μάθει στα μεγαλεία και μόνο αυτά του ταιριάζουν, οπότε οτιδήποτε μέτριο, είναι αδιάφορο ή μάλλον απογοητευτικό για τον κόσμο του και όλο τον οργανισμό.

Ο κόσμος του για τα πλέι-οφ της Α1 ονειρεύεται επιστροφή Μάριο Χεζόνια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι, που μπορεί να ξεκαθαρίσει για τον επόμενο μήνα. Αν η Ευρωλίγκα αποκλείσει οριστικά τις ρωσικές ομάδες, τότε όντως μπορεί να σταθεί σενάριο επιστροφής του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ από φέτος. Και αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε οι Παναθηναϊκοί θα πάρουν φωτιά και το πρωτάθλημα διαφορετικό ενδιαφέρον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτάθλημα με… Χεζόνια ο ΠΑΟ - Ρίχνει άκυρο σε Ολυμπιακό ο Χάκετ - Όλα ανοιχτά στη Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags