Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: "Υπέρβαση" για Χεζόνια στον ΠΑΟ - Θέλει δύο TOP Έλληνες για το καλοκαίρι - Ανεβαίνει επίπεδο!
Μπάσκετ
| 2022-03-03 23:35:00

"Υπέρβαση" για Χεζόνια στον ΠΑΟ - Στη λίστα δύο TOP Έλληνες για το καλοκαίρι - Ανεβαίνει επίπεδο!

του Pick n' Scroll
"Υπέρβαση" για Χεζόνια στον ΠΑΟ - Στη λίστα δύο TOP Έλληνες για το καλοκαίρι - Ανεβαίνει επίπεδο!

Η... τρέλα για "Σούπερ Μάριο" και ποιος θα βάλει τα χρήματα! Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού θέλουν η ομάδα τους να αλλάξει ρόστερ και πιέζουν να αναβαθμιστεί. Ποιες περιπτώσεις βρίσκονται ήδη στην πράσινη λίστα και γιατί είναι δύσκολη η περίπτωση του Κροάτη σούπερ σταρ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Αρμάνι, αλλά ένα μεγάλο μέρος του μυαλού του είναι στους τραυματίες και στο πότε θα επανέλθουν, ώστε η ομάδα να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Το Κύπελλο χάθηκε, στην Ευρωλίγκα τα πράγματα πάνε άσχημα, οπότε αυτό, που μένει στους «πράσινους» είναι το πρωτάθλημα. Και εκεί μετά από ένα σημείο θα επικεντρώσουν όλες τους τις προσπάθειες.

Παράλληλα, όμως, γίνονται σκέψεις και για την επόμενη χρονιά, όπου λογικώς εχόντων των πραγμάτων τα οικονομικά θα είναι καλύτερα. Και επειδή θα υπάρχουν διαρκείας και γενικά κόσμος στο γήπεδο και επειδή πιστεύεται ότι σύντομα το ΟΑΚΑ θα περιέλθει στη κυριότητα του «τριφυλλιού».

Ηδη, λοιπόν, έχουν συζητηθεί κάποια πρώτα ονόματα στο «πράσινο» τραπέζι και ένα από αυτά είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά με την Μπρέσια. Ο Λονγκ είναι πολύ κοντά στο να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και ειδικά ως Έλληνας θα είναι μία σπέσιαλ λύση.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι ένας ακόμη παίκτης, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του εξάστερου. Τον είδαμε και με την Εθνική, γενικώς κάνει πολύ καλή σεζόν με την Λιετκαμπέλις και είναι παίκτης, στον οποίο πολλοί προπονητές βλέπουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι επίσης μία περίπτωση, που θέλουν οι «πράσινοι». Στην Βιλερμπάν δεν παίζει και τόσο, δεν θα αργήσει να αλλάξει ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε στο ρόστερ του, όπως είναι φυσικό.

Ο κόσμος των πρωταθλητών, πάντως, αυτόν, που θέλει με χίλια, είναι ο Μάριο Χεζόνια. Αυτή είναι, όμως, μία περίπτωση, που δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει εύκολα, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη, που αγαπά τρελά τον Παναθηναϊκό, είναι, όμως, και ένας αθλητής, που ειδικά μετά την χρονιά, που κάνει με την Ούνιξ, τον θέλουν πολλές ομάδες. Και όταν τον θέλουν πολλές ομάδες, πάει να πει ότι ανεβαίνει και το κασέ του.

Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί με τον Κροάτη, μάλιστα πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον ήθελαν από φέτος στην ομάδα τους, κάτι επίσης, που δεν είναι εύκολο να γίνει. Τουλάχιστον τώρα, που ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είναι ακόμη στο Καζάν και την Ούνιξ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Γιαννακόπουλου: "Βρέθηκαν κάρτες με χρεώσεις άνω του 1 εκατομμυρίου" (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags