Facebook Pixel Νικ Καλάθης: Απίστευτες ατάκες από Καλάθη - Τι είπε για Ομπράντοβιτς - "Αντέγραφα τον Διαμαντίδη"
Μπάσκετ
| 2022-03-04 19:59:00

Απίστευτες ατάκες από Καλάθη - Τι είπε για Ομπράντοβιτς - "Αντέγραφα τον Διαμαντίδη"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από Καλάθη - Τι είπε για Ομπράντοβιτς - "Αντέγραφα τον Διαμαντίδη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας μίλησε ο Έλληνας γκαρντ της Μπαρτσελόνα μια μέρα μετά την κατάκτηση της κορυφής του παίκτη με τις περισσότερες ασίστ στην Euroleague δίνοντας απαντήσεις για όλα!

Νικ Καλάθης: Από την Πέμπτη (3/3) ο Έλληνας γκαρντ της Μπαρτσελόνα έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Euroleague και μια μέρα μετά μίλησε στο RAC1 αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο έφτασε μέχρι το σημείο να γίνει ο κορυφαίος δημιουργός στην ιστορία της διοργάνωσης.

"Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2009, δεν ήξερα καν πού βρίσκονται η Σερβία και η Ιταλία στον χάρτη. Το να μετακομίσω στην Ευρώπη ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα, είχα πάντα στο μυαλό μου να παίξω στο ΝΒΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιτυχίας μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως συνεργάστηκα μαζί του, έχοντας την ευκαιρία να παρατηρήσω τον τρόπο δουλειάς σπουδαίων παικτών, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντρου Νίκολας και ο Μάικ Μπατίστ. Όλοι αυτοί εκτιμώ πως με βοήθησαν πραγματικά όταν ήμουν μικρός.

Στα πρώτα μου χρόνια ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αντέγραφα τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Προσπαθούσα να μιμηθώ τον τρόπο που έπαιζε. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά όσο ήμουν δίπλα του παρατήρησα πολλά και ακολούθησα τα βήματά του.

Κοιτάξτε λίγο τη λίστα των παικτών που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Όλοι τους είναι η αφρόκρεμα της EuroLeague.

Έχω κάνει ρεκόρ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω μερικούς ακόμη τίτλους της EuroLeague. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ελπίζω να γίνει αυτό κι η ομάδα να συνεχίσει να κερδίζει.

Δεν με νοιάζει που δεν σταμάτησε το παιχνίδι όταν έγινε το ρεκόρ. Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε, όπως κι έγινε. Η αναγνώριση είναι κάτι που έρχεται και φεύγει στη διάρκεια της σεζόν", είπε ο Νικ Καλάθης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags