Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Έτοιμος για δεύτερο τουρνουά ο Σπανούλης - Έχει στην ομάδα παιχταρά που θέλει ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-10 23:55:00

Έτοιμος για δεύτερο τουρνουά ο Σπανούλης - Έχει στην ομάδα παιχταρά που θέλει ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτοιμος για δεύτερο τουρνουά ο Σπανούλης - Έχει στην ομάδα παιχταρά που θέλει ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Στο Next Generation Patras θα προπονήσει ομάδα ο Kill Bill και μάλιστα στο ρόστερ του θα υπάρχουν πέντε Έλληνες παίκτες ένας εκ των οποίων έχει προκαλέσει... τεράστιο ντόρο για το ποια ομάδα θα τον αποκτήσει.

Βασίλης Σπανούλης: Έτοιμος για τουρνουά "Next Generation Patras" που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας είναι ο Kill Bill και μάλιστα όπως αποκάλυψε το EuroHopes  ο παλαίμαχος σταρ του ελληνικού μπάσκετ θα προπονήσει ομάδα με πέντε σημαντικά ταλέντα του εγχώριου μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα τους  Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και τον συμπαίκτη του, Λευτέρη Λιοτόπουλο, από την πρωταθλήτρια του Rising Stars, ΔΕΚΑ, τον Κωνσταντίνο Λαγό του Δούκα, τον Στράτο Καλλιοντζή του ΠΑΟΚ και τον Βαγγέλη Ζούγρη του Περιστερίου.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου θα συμμετέχουν οι Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Ζάζα Πατσούλι Τιφλίδας, Στέλατσουρα, Ελσίνκι καθώς κι ο Ολυμπιακός κι ο Προμηθέας.

Το ρόστερ που θα έχει στην διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags