Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Άκυρο" Λούντμπεργκ πριν τον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" γκαρντ κλάσης - Ξανά για... Χεζόνια
Μπάσκετ
| 2022-03-12 23:45:00

"Άκυρο" Λούντμπεργκ στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" γκαρντ κλάσης - Ξανά για... Χεζόνια

του Pick n' Scroll
"Άκυρο" Λούντμπεργκ στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" γκαρντ κλάσης - Ξανά για... Χεζόνια

Γιατί δεν μπορούσε να κάνει κίνηση για Λούντμπεργκ και η αδυναμία για Πάνγκος. Τι ονόματα "παίζουν" για τις θέσεις των γκαρντ και γιατί μπορεί να βρει καλή περίπτωση από Ρωσία το Τριφύλλι. Η επιθυμία του κόσμου για Χεζόνια.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο το Περιστέρι και έχει πολλά προβλήματα με τραυματίες και ασθένειες. Όπως, όμως, και να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ, στόχος του είναι η νίκη, ώστε να πάρει και ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι, που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Χθες ήταν, που γράφαμε για την περίπτωση του Ιφε Λούντμπεργκ, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ. Γράψαμε ότι ο Παναθηναϊκός τον ήθελε παλιότερα και ότι ο Δανός γκαρντ είναι περιζήτητος. Και ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί για πολλούς λόγους να κάνει τώρα κίνηση. Ο Λούντμπεργκ πάει, λοιπόν, να κάνει αυτό, που δεν έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι, υπογράφοντας στο ΝΒΑ (στους Σανς), με τους «πράσινους» από την πλευρά τους να προχωράνε τη ζωή τους με το ρόστερ, που τώρα έχουν.

Είναι, όμως, πιθανό, όπως σημειώσαμε χθες, ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφή πριν αρχίσουν τα ελληνικά πλέι-οφ. Αν δεν τραβήξει ο Γιόβιτς όταν θα επανέλθει από τον τραυματισμό του, «παίζει» το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση πλέι-μέικερ με το έδαφος της Ρωσίας να προσφέρεται σχετικά.

Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάει σε περιπτώσεις, όπως αυτή του Κέβιν Πάνγκος, αλλά λύσεις σαν του Λορέντζο Μπράουν ή του Μάρκο Σπίσου της Ούνιξ Καζάν δεν φαίνονται τόσο απρόσιτες. Επιβάλλεται, όμως, να μείνουν ελεύθεροι από την Ούνιξ, κάτι, που δεν έχει γίνει ακόμα και κανείς δεν ξέρει και αν θα γίνει βέβαια.

Με τόσα, πάντως, που έχουν συμβεί στον κόσμο, θα είναι δύσκολο να μην βρει καλό παίκτη ο Παναθηναϊκός, αν τελικώς αποφασίσει να βγει στην αγορά για να κάνει κίνηση. Τα οικονομικά του δεν είναι καλά, αλλά μπροστά στο κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αυτό θα είναι κάτι, που θα ξεπεραστεί.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε τον Μάριο Χεζόνια, αλλά ο Κροάτης είναι από εκείνους, που έχουν μείνει στην Ρωσία και συνεχίζει να παίζει με την Ούνιξ Καζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί - Πουλάει ευκολότερα τώρα ο Δημήτρης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags