Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρα Ζέρβα για Έισι και Ολυμπιακό - Ποια ομάδα προτιμάει για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!
Μπάσκετ
| 2022-03-13 14:53:00

Ατακάρα Ζέρβα για Έισι και Ολυμπιακό - Ποια ομάδα προτιμάει για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

Sportdog Team
Ατακάρα Ζέρβα για Έισι και Ολυμπιακό - Ποια ομάδα προτιμάει για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

Για τη χθεσινή νίκη επί του Ηρακλή και τα όποια συμπεράσματα προέκυψαν από αυτήν σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας, ενώ ανέφερε ποια θα ήταν η επιθυμία για πιθανό αντίπαλο στα playoffs της Euroleague.

Ολυμπιακός: Ως μία προπόνηση παρά σαν έναν αγώνα κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή στο ΣΕΦ, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο «Γηραιός», όπως σημείωσε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στα θέματα των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στα όποια συμπεράσματα προέκυψαν από την αναμέτρηση, λέγοντας πως όπως φαίνεται η περίπτωση του Κουίνσι Έισι δεν έδεσε με την ομάδα με αποκορύφωμα το γεγονός ότι χθες έκανε τρία φάουλ σε ένα λεπτό, ενώ μίλησε και για το πιθανό διασταύρωμα των Πειραιωτών στα playoffs της Euroleague.

Αφού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί καν να μπει σε διαδικασία επιλογής αντιπάλου, αφού την τελευταία αγωνιστική δεν παίζει λόγω του ότι ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν, προτίμησε ως αντίπαλο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα την Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags