Facebook Pixel Γιούρι Ζντόβτς: Φοβερές ατάκες Ζντόβτς ενόψει του Ολυμπιακού - Τι είπε για τον Σλούκα
| 2022-03-14 20:15:00

Φοβερές ατάκες Ζντόβτς ενόψει του Ολυμπιακού - Τι είπε για τον Σλούκα

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ζντόβτς ενόψει του Ολυμπιακού - Τι είπε για τον Σλούκα

Ο Σλοβένος τεχνικός της Ζαλγκίρις μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (15/3) με τους Ερυθρόλευκους και είπε μια απίστευτη ατάκα για τον Έλληνα γκαρντ των Πειραιωτών.

Γιούρι Ζντόβτς: Αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα ο Σλοβένος τεχνικός της Ζαλγκίρις στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Τρίτης (15/3) με τον Ολυμπιακό λέγοντας με δόση χιούμορ ότι ελπίζει να... κοιμηθεί και να βρίσκεται σε κακή ημέρα απέναντι στην ομάδα του.

Για το πρόγραμμα της Ζαλγκίρις: «Έχουμε τέσσερα ματς σε επτά ημέρες. Είναι δύσκολο να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Για εμάς τους προπονητές είναι σημαντικό να αξιολογούμε ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλή ημέρα. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι».

Για τον Μουσταφά Φαλ: «Έχουμε ήδη παίξει απέναντι σε ομάδες με ποιοτικούς ψηλούς, σαν τον Ταβάρες. Τους χτυπάμε στη φυσική κατάσταση, γιατί δεν έχουν γρήγορα πόδια. Δεν θέλουμε να τους αφήνουμε να παίρνουν την μπάλα κοντά στο καλάθι».

Για το αν η Ζαλγκίρις θα έμπαινε στα πλέι οφ σε περίπτωση που ο ίδιος καθόταν στον πάγκο της από την αρχή της σεζόν: «Εξαιρετική ερώτηση, αλλά δεν νομίζω πως μπορώ να την απαντήσω. Είχαμε πολλά προβλήματα, τραυματισμούς, αναβολές αγώνων. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερώτηση. Τώρα νικάμε, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Δεν είμαι ένας προπονητής που παίρνει την εύσημα αμέσως. Χρειάζομαι χρόνο για να αλλάξω το παιχνίδι της ομάδας μου. Όμως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία τώρα. Πάμε να κερδίσουμε αύριο».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ελπίζω πως θα έχει μια κακή μέρα (γέλια). Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, διαβάζει όλες τις καταστάσεις, σκοράρει και αναλαμβάνει τις ευθύνες. Πρέπει να τον... ενοχλήσουμε με την άμυνά μας. Όπως είπα και πριν, ελπίζω να μην κοιμηθεί καλά πριν από το παιχνίδι», είπε ο Γιούρι Ζντόβτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags