Facebook Pixel Λούκα Ντόνσιτς: Φοβερή υπόκλιση Ντόνσιτς σε Σπανούλη - Ατάκα... φωτιά για το σουτ του
| 2022-03-18 22:36:00

Φοβερή υπόκλιση Ντόνσιτς σε Σπανούλη - Ατάκα... φωτιά για το σουτ του

Sportdog Team
Φοβερή υπόκλιση Ντόνσιτς σε Σπανούλη - Ατάκα... φωτιά για το σουτ του

Για ακόμα μια φορά ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για τον Kill Bill και την επιρροή που έχει στο παιχνίδι του, αλλά και στην εξέλιξή του.

Λούκα Ντόνσιτς: Το ότι ο Σλοβένος σούπερ σταρ λατρεύει τον Βασίλη Σπανούλη είναι δεδομένο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για το πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει στο παιχνίδι του και στην εξέλιξή του ο Kill Bill, κάτι που το έκανε ξανά σε podcast που έχει ο παλιός παίκτης του ΝΒΑ Τζέι Τζέι Ρέντικ, με τον τίτλο «The old man and the three».

Πιο συγκεκριμένα ο άσος των Μάβερικς ξεκίνησε από ένα χαμένο και μη πληρωμένο στοίχημα του Σλοβένου προς τον Ρέντικ, τη σωματική κατάσταση του σταρ του Ντάλας, στην ευκολία στο σκοράρισμα στο ΝΒΑ, σε σχέση με τη EuroLeague και έφτασε στα πρότυπα του.

«Ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι θρύλος. Αποσύρθηκε τον προηγούμενο χρόνο. Τον θαυμάζω πάντα, είναι ηγέτης, είναι clutch, ένας από τους πιο clutch όλων των εποχών. Αλλά είναι όλο το παιχνίδι του, είναι εκπληκτικός.

Είναι και ο πρώην συμπαίκτης μου, ο Σέρχιο Γιουλ. Είναι απίστευτος, ήταν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη όταν έπαιζα εκεί. Απίστευτος. Τον έβλεπα ν κάνει προπόνηση. Η ενέργεια που παίζει είναι εκπληκτική», είπε ο Λούκα Ντόνσιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags