Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού, παίζοντας ως Παναθηναϊκός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν βλεπόταν και κανείς θα μπορούσε να το πάρει ως συνέχεια του διασυρμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό. Στην επανάληψη, ωστόσο, η άμυνα έγινε…μπετόν, ο Μέικον με τον Νέντοβιτς άρχισαν να τα βάζουν από παντού και έτσι ήρθε το σερί 32-0 και ο περίπατος απέναντι στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη.

Το μυαλό πλέον είναι στο αυριανό (22/3) παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά πιο πολύ στη συνέχεια και στο να γίνει πλήρης η ομάδα. Αλλωστε ο Παπαπέτρου ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, ο Μποχωρίδης δεν έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά ο Γιόβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Για αυτό άλλωστε οι «πράσινοι» είναι στην αγορά, προκειμένου να δουν τι υπάρχει και αν υπάρχει κάτι καλό, να δράσουν σχετικά. Ηδη έχει αναφερθεί το όνομα του Κόνερ Φράνκαμπ, που ξεκίνησε την σεζόν στην Ζενίτ, αλλά το σταφ του Παναθηναϊκού ψάχνει παντού. Και περιμένει τις επόμενες ώρες να ψηφιστεί από την Ευρωλίγκα η οριστική αποβολή των ρωσικών ομάδων, ώστε να δει ποιος (ακόμη) παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνιξ Καζάν.

 

Σε αυτές τις ομάδες υπάρχει πολύ πράγμα και ο Παναθηναϊκός ελπίζει να του παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία. Περίπτωση σαν του Κέβιν Πάνγκος είναι απλησίαστη, αλλά αν του κάτσει ο Φράνκαμπ, που αναφέραμε ή ένας παίκτης σαν τον Λορέντζο Μπράουν θα πετάει από την χαρά του ενόψει των πλέι-οφ και των μαχών, που λογικά θα δώσει στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Όπως διαρρέεται, πάντως, είναι πιθανό οι «πράσινοι» να κάνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές, κάτι, που θα εξαρτηθεί και από την εικόνα, που θα δείξουν στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Στις αρχές του Απρίλη υπάρχει και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οπότε ο καθένας καταλαβαίνει πόσο «καυτές» μέρες ακολουθούν για τον εξάστερο. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευλογία για Πρίφτη - Παικταράς κορυφαίου επιπέδου στον ΠΑΟ - Χτίζεται πάνω του η νέα ομάδα