Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή λόγω Γιόβιτς ο ΠΑΟ - Ψάχνει έκπληξη εκτός του Φράνκαμπ - Αυτούς "έκοψε" ο Πρίφτης
Μπάσκετ
| 2022-03-22 23:43:00

Μεταγραφή λόγω Γιόβιτς ο ΠΑΟ - Ψάχνει έκπληξη εκτός του Φράνκαμπ - Αυτούς "έκοψε" ο Πρίφτης

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή λόγω Γιόβιτς ο ΠΑΟ - Ψάχνει έκπληξη εκτός του Φράνκαμπ - Αυτούς "έκοψε" ο Πρίφτης

Έβγαλε αντίδραση και περιμένει ενισχυμένος τον Ολυμπιακό! Γιατί βιάζονται στο Τριφύλλι να κλείσουν παίκτη, τι συμβαίνει με τον Σέρβο γκαρντ που απουσιάζει με τραυματισμό και το οικονομικό πρόβλημα. Ποιοι και γιατί βγήκαν ήδη από τη λίστα του προπονητή;

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του το βράδυ της Τρίτης, κερδίζοντας εύκολα στο τέλος την Μπάγερν με 80-67. Δεν πρόκειται για νίκη με βαθμολογική σημασία. Μετά, όμως, την βαριά ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έψαχναν αντίδραση και τα κατάφεραν. Την Κυριακή νίκησαν εύκολα στην Ρόδο τον Κολοσσό, σήμερα έκαναν το ίδιο απέναντι σε μία ομάδα, που παλεύει με αξιώσεις για την πρόκρισή της στην οκτάδα.

Αυτομάτως δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα του «τριφυλλιού», αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει για να κάνει μία νέα αρχή. Τα πρώτα ουσιαστικά χαμόγελα έσκασαν σήμερα, θα γίνουν περισσότερα στη συνέχεια αφού επιστρέφει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο «Πάπι» απουσίασε κοντά στους δύο μήνες από την ενεργό δράση και αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του το Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα ήταν πολύ πιο ικανοποιημένος αν μπορούσε να έχει στην διάθεσή του και τον Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, όμως, λόγω του τραυματισμού του δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα και για αυτό το λόγο οι «πράσινοι» είναι στην αγορά μήπως και βρουν κάποια ευκαιρία.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ, που ξεκίνησε φέτος την χρονιά στην Ζενίτ, είναι μία περίπτωση, που έχει πέσει στο τραπέζι της ΚΑΕ. Δεν έχει, όμως, μείνει ακόμη ελεύθερος από τους Ρώσους. Ο Παναθηναϊκός, όμως, κοιτάει και 1-2 ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και εύχεται να του καθίσει μία από αυτές αν και δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Για τον επιπλέον λόγο ότι τα χρήματα, που προσφέρει δεν είναι πολλά. Είναι σίγουρα λιγότερα από αυτά, που μπορούν να προσφέρουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, έστω και αν αυτές δεν παίζουν στην Ευρωλίγκα.

Το πιο σίγουρο είναι ότι ο Πρίφτης κοιτάζει περιπτώσεις μόνο από την Ευρώπη. Εχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κοιτάξει παίκτες, που έχουν αγωνιστεί μόνο στην Αμερική. Και όλα αυτά ενώ δεν μένουν πολλές μέρες για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Α1 και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εφιάλτες στον Ολυμπιακό με ΠΑΟ - Ο γίγαντας ξύπνησε - Μετράμε ήδη αντίστροφα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags