Facebook Pixel Euroleague - Ολυμπιακός: Τεράστιο διπλό Αρμάνι "έφτιαξε" τον Ολυμπιακό - Αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας!
Μπάσκετ
| 2022-03-24 21:26:00

Τεράστιο διπλό Αρμάνι "έφτιαξε" τον Ολυμπιακό - Αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας!

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό Αρμάνι "έφτιαξε" τον Ολυμπιακό - Αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας!

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε την ολική ανατροπή από το -15 του πρώτου ημιχρόνου, άλωσε την έδρα της Αναντολού Εφές (83-77) και έκανε... άλμα τριάδας, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον Ολυμπιακό μια νίκη από την μαθηματική εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας ενόψει πλέι οφ.

Euroleague - Ολυμπιακός: Από την... κόλαση του -15 στην ολική ανατροπή και τη νίκη. Η Αρμάνι Μιλάνο με σπουδαία εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Πόλη, απέναντι στην Αναντολού Εφές, σε ένα αποτέλεσμα που την εδραιώνει για τα καλά στην τρίτη θέση. Κι αυτό γιατί με την επικράτηση αυτή η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ανέβηκε στο 17-8, την στιγμή που η Εφές υποχώρησε στο 14-11.

Το αποτέλεσμα αυτό μάλιστα φέρνει μια... ανάσα τον Ολυμπιακό από την τέταρτη θέση της κατάταξης. Αυτό γιατί οι Πειραιώτες θέλουν μία νίκη στα παιχνίδια με Βιλερμπάν και Μπαρτσελ΄να για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Για να χάσουν το πλεονέκτημα έδρας θα πρέπει να κάνουν 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και ταυτόχρονα η Εφές να κάνει 3/3 στα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα.

Κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές στα πλέι οφ, πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να γυρίσει παιχνίδι από το -15 του πρώτου ημιχρόνου (51-36), διάστημα στο οποίο η Εφές είχε επιβάλει τον ρυθμό της και είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Οι παίκτες του Μεσίνα, όμως αντέδρασαν μέσα από την άμυνά τους και κατάφεραν με επί μέρους 10-26 να φέρουν τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση (61-62, 30'), ενώ στη συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο με τους Σιλντς και Ντατόμε να φωνάζουν παρών σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ηγέτης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 12 πόντοι, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο για τον Ισπανό πλέι μέικερ, με τους Λουίτζι Ντατόμε (14π, 4ρ) και Ντέβον Χολ (13π, 3ρ) να πλαισιώνουν τον chacho και να δίνουν λύσεις επιθετικά.

Από την Αναντολού Εφές, το μεγάλο παιχνίδι του Βασίλιε Μίσιτς (27π, 5ασ) δεν ήταν αρκετό για ακόμα μια φορά, με τους Μοερμάν (16π, 9ρ) και Λάρκιν (10π, 3ρ, 3ασ) να ακολουθούν, αλλά να μην μπορούν να αλλάξουν τον ρου της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 30-21, 51-36, 61-62, 77-83.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags