Facebook Pixel Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας: Κατέστρεψε τις ελπίδες του Ερυθρού Αστέρα για οκτάδα η Άλμπα!
Μπάσκετ
| 2022-03-25 23:29:00

Κατέστρεψε τις ελπίδες του Ερυθρού Αστέρα για οκτάδα η Άλμπα!

Sportdog Team
Κατέστρεψε τις ελπίδες του Ερυθρού Αστέρα για οκτάδα η Άλμπα!

Η Άλμπα Βερολίνου έκανε την έκπληξη της βραδιάς, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 74-70 και έστειλε την σέρβικη ομάδα να παλεύει με τους δαίμονές της.

Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας: Η Άλμπα Βερολίνου μπορεί να λογίζεται ως αδιάφορη, αλλά έστειλε ένα ηχήρό μήνυμα για την δυναμική της Ευρωλίγκας, καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 74-70. Η γερμανική ομάδα ανέβηκε στο 10-14, ενώ ο Ερυθρός έχασε τεράστια ευκαιρία και έπεσε στο 11-14.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μάοντο Λο με 22 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ηγήθηκε ο Νέιτ Γουόλτερς με 18 πόντους και 5 ασίστ.

Το ματς:

Η πρώτη περίοδος εξελίχθηκε σε πάρτι για την Άλμπα, η οποία έβρισκε απαντήσεις διαρκώς στην πολυσύνθετη άμυνα του Ερυθρού Αστέρα, με αποτέλεσμα να προηγείται στο τέλος με 24-15.

Άρδην άλλαξε η επόμενη περίοδος με τους Σέρβους να επιστρέφουν στην καθιερωμένη άμυνα τους στην περιφέρεια και η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να βρίσκεται μόνο δύο πόντους πίσω στο ημίχρονο (37-35).

Στην τρίτη περίοδο κοντραρίστηκαν σαν δύο γίγαντες που διεκδικούσαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ανταλλάσσοντας «μαχαιριές» και να ματσάρουν κάθε καλάθι στην προσπάθεια υπεροχής, κλείνοντας το δεκάλεπτο με 58-57.

Η τελευταία περίοδος κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο, όμως η Άλμπα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την επικράτηση και να ρίξει «στραπάτσο» στις ελπίδες του Ερυθρού. Τελικά, οι γηπεδούχοι έπραξαν την έκπληξη και έφυγαν με το ροζ φύλλο της αναμέτρησης με 74-70.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 37-35, 58-57, 74-70

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags