Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κίνδυνος" για τον Παπαγιάννη στο NBA
Μπάσκετ
| 2022-03-26 23:03:00

"Κίνδυνος" για Παπαγιάννη λόγω NBA - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - "Χρυσή" ρήτρα για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Κίνδυνος" για Παπαγιάννη λόγω NBA - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - "Χρυσή" ρήτρα για ΠΑΟ!

Γιατί οι Πράσινοι δεν φοβούνται τις ευρωπαϊκές ομάδες για τον Έλληνα σέντερ; Η συμφωνία που υπάρχει μαζί του για συλλόγους από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τα ευχάριστα νέα με την επιστροφή Παπαπέτρου. Ο αρχηγός πάντως θέλει ακόμα χρόνο...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 77-67. Δεν έπαιξε κάποιο μπάσκετ αξιώσεων. Επαιξε, όμως, όσο έπρεπε για να κερδίσει εύκολα τον «Δικέφαλο του Βορρά», που απλά μείωσε στο τέλος, αξιοποιώντας την χαλαρότητα των γηπεδούχων.

Η επιστροφή μετά από περίπου δύο μήνες του Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν το μεγάλο γεγονός της βραδιάς με τον διεθνή παίκτη να πατάει παρκέ για 12 λεπτά και να έχει 11 πόντους. Η επίδοσή του είναι εντυπωσιακή, αλλά η εικόνα του δείχνει ότι θέλει χρόνο ακόμη για να μπορέσει να είναι στα γνωστά του επίπεδα. Είναι κάτι φυσιολογικό αφού ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα από την ιγμορίτιδα και όταν μένεις εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, δεν είναι εύκολο με το καλημέρα να είσαι όπως ήσουν.

Αυτός, πάντως, που συνεχίζει να κλέβει την παράσταση είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Πηγαίνοντας προς τα 25 του χρόνια ο διεθνής σέντερ έχει εξελιχθεί σε ένα υπερόπλο, που τα κάνει όλα στο παρκέ. Σκοράρει, κόβει, παίρνει ριμπάουντ, παίζει αμυνάρες, σουτάρει ακόμη και για τρίποντο, όπως έκανε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τελείωσε τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, όντας ο παίκτης, που έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ΚΑΕ δεν φοβάται μη χάσει τον Παπαγιάννη από κάποια πλούσια ομάδα της Ευρωλίγκας. Το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ λήγει το καλοκαίρι του 2023 και για το καλοκαίρι του 2022 υπάρχει out μόνο για το ΝΒΑ. Αρα οι «πράσινοι» κινδυνεύουν μόνο από κάποια εκ των ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Παίζοντας έτσι όπως παίζει ο Παπαγιάννης, είναι σίγουρο ότι έχει θέση στο ΝΒΑ, εκεί, όπου είχε πάει παλιότερα, αλλά δεν είχε προχωρήσει λόγω και του ότι ήταν πολύ μικρός σε ηλικία.

Τώρα, όμως, ανεβαίνει τα σκαλιά της προόδου πολύ γρήγορα και μένει να φανεί αν το ΝΒΑ το καλοκαίρι θα τον καλέσει και πάλι δίπλα του, πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό στον Παναθηναϊκό για την αποδέσμευση. Ο Παπαγιάννης είναι πολύ δεμένος με το «τριφύλλι», είναι άλλωστε και οπαδός της ομάδας, αλλά στο επαγγελματικό κομμάτι τέτοια πράγματα δεν μπορούν να αποτελέσουν τον βασικό λόγο των εξελίξεων. Κάτι, που ξέρει άριστα και ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, ο οποίος σαφώς θέλει να έχει για πάντα τον Παπαγιάννη στους κόλπους του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει "Ντόρσεϊ" ο Παναθηναϊκός - Δημοσίευμα-"φωτιά" για γκαρντ-δυναμίτη - 17,4 πόντους μ.ο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags