Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρίνονται όλοι με Ολυμπιακό - Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Γιόβιτς - Θέλει Έλληνα από το... πάνω ράφι
Μπάσκετ
| 2022-03-29 23:12:00

Κρίνονται όλοι με Ολυμπιακό - Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Γιόβιτς - Θέλει Έλληνα από το... πάνω ράφι

του Pick n' Scroll
Κρίνονται όλοι με Ολυμπιακό - Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Γιόβιτς - Θέλει Έλληνα από το... πάνω ράφι

Τι συμβαίνει με τον Σέρβο άσο και ο ελληνικός κορμός στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι έκαναν εξαιρετικές επιλογές με τους Μαντζούκα, Σαμοντούροβ, Χουγκάζ και Αβδάλα, όμως το καλοκαίρι θα κοιτάξουν και πιο ψηλά. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ!

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Μακάμπι, και πλέον μένει να φανεί αν θα αποφύγει ή όχι την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πνευματικά ανέτοιμοι απέναντι στους Ισραηλινούς και έχασαν απολύτως φυσιολογικά. Η Μακάμπι αντίθετα είχε κίνητρο από την πλευρά της και το έδειξε για τα καλά στο παρκέ, κερδίζοντας εύκολα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται πλέον στο ντέρμπι της 11ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, εκεί, όπου θα κριθεί το αβαντάζ έδρας για την Α1. Αν νικήσουν οι «πράσινοι» και το πλεονέκτημα παίρνουν και κερδίζουν πολύ χρόνο για να μπορέσουν να είναι πιο έτοιμοι στο τελείωμα της σεζόν. Αν χάσουν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη τους μέρα.

Ο Στέφαν Γιόβιτς ξεκινάει σε λίγες μέρες να προπονείται και πάλι, χωρίς, όμως, να είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει καταφέρει να φανεί χρήσιμος ως τώρα και οι ευκαιρίες, που έχει μπροστά του, μπορεί να μην είναι και πολλές. Καθώς σημειώσαμε, το ντέρμπι με τους Πειραιώτες θα κρίνει πράγματα για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού», σε περίπτωση ήττας.

Πάντως, ο εξάστερος έχει έναν σοβαρό λόγο να χαίρεται σήμερα και αυτός είναι η πολύ καλή απόδοση του Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 18χρονος σημείωσε 11 πόντους απέναντι στην Μακάμπι και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διάνα με τους Σαμοντούροβ, Χουγκάζ, Μαντζούκα και Αβδάλα αλλά πρέπει να τους αξιοποιήσει κατάλληλα, ώστε να βγει το ανάλογο αποτέλεσμα. Και μάλιστα το καλοκαίρι η ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι προπονητής, ανεξαρτήτως πως θα έχει εξελιχθεί το διοικητικό κομμάτι. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο απλά είναι η μία περίπτωση, που θα κοιτάξουν οι «πράσινοι», γιατί θα υπάρξουν κι άλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "κόλπο γκρόσο" της... 10ετίας από Διαμαντίδη και Αλβέρτη - Με αυτόν έκαναν "ματ" στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags