Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αγωνία Μπαρτζώκα για τις απουσίες ενόψει Μπαρτσελόνα - "Καμίνι" το ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2022-03-31 15:30:00

Αγωνία Μπαρτζώκα για τις απουσίες ενόψει Μπαρτσελόνα - "Καμίνι" το ΣΕΦ

Sportdog Team
Αγωνία Μπαρτζώκα για τις απουσίες ενόψει Μπαρτσελόνα - "Καμίνι" το ΣΕΦ

Ποιοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και ποιοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής

Η επιστροφή των Κώστα Παπανικολάου και Τάιλερ Ντόρσεϊ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού σήμερα, Πέμπτη (31/3) αποτέλεσε την ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενόψει της καταληκτικής αναμέτρησης στην κανονική περίοδο της Euroleague απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ αύριο, Παρασκευή (1/4).

Όμως, εκτός προπόνησης για τρίτη διαδοχική ημέρα έμεινε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Κώστας Σλούκας, καθώς και θηριώδης Γάλλος διεθνής σέντερ Μουσταφά Φαλ. Η συμμετοχή των δύο τελευταίων απέναντι στην Μπαρτσελόνα φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη... υπόθεση, ενώ και για τους Παπανικολάου, Ντόρσεϊ τίποτα δεν είναι δεδομένο σήμερα, καθώς έχουν εξαντληθεί από ιώσεις. 

Ουσιαστικά, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα γνωρίζει αύριο, ανήμερα του αγώνα με την ομάδα του Σαρούνα Γιασικεβίτσιους αν μπορεί να υπολογίζει σε Παπανικολάου και Ντόρσεϊ. 

Καθώς, ο Σακίελ ΜακΚίσικ (σ.σ. επίσης ταλαιπωρήθηκε από ίωση) μετέχει για δεύτερη διαδοχική ημέρα στις προπονήσεις, όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι ετοιμοπόλεμος στον κρίσιμο αγώνα με τον σύλλογο της Βαρκελώνης. Κρίσιμος όσον αφορά στην κατάληψη της 3ης ή ακόμη και της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο. 

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν δε να σημειωθεί sold-out στα εισιτήρια, αφού έχει δοθεί το «πράσινο φως» για πληρότητα στο 100% στις κερκίδες και όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, μιας και ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags