Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Πάνω από 2 εκατομμύρια για Παπαγιάννη - "Φόβος" για Γιόβιτς - Σύσκεψη για μεταγραφή στον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2022-04-01 09:30:00

Πάνω από 2 εκατομμύρια για Παπαγιάννη - "Φόβος" για Γιόβιτς - Σύσκεψη για μεταγραφή στον ΠΑΟ

του Pick n' Scroll
Πάνω από 2 εκατομμύρια για Παπαγιάννη - "Φόβος" για Γιόβιτς - Σύσκεψη για μεταγραφή στον ΠΑΟ

Τι αποφάσισαν κόουτς-διοίκηση και η κρίσιμη ημερομηνία 11/4! Γιατί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κρίνει πάρα πολλά για την φετινή ομάδα του Τριφυλλιού, η ανησυχία για τον Σέρβο γκαρντ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα σέντερ, που μπορεί να προσελκύσουν ομάδες του ΝΒΑ. Ποιο το συμβόλαιο του;

Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο το μεγαθήριο, που λέγεται Ρεάλ.

Οι «πράσινοι» μεταμορφώθηκαν σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην Μακάμπι και έδειξαν ότι οι δυνατότητές τους μόνο μικρές δεν είναι. Θα έλεγε κανείς ότι η ομάδα του Πρίφτη με αυτή την εμφάνιση επιβεβαίωσε ότι αδίκησε τον εαυτό της με την συνολική της παρουσία στην Ευρωλίγκα, που ήταν πολύ κακή.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος του εξάστερου κοιτάζοντας στα ίσια τον Εντι Ταβάρες και νικώντας τον με εντυπωσιακό τρόπο. Ο διεθνής σέντερ βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους του είδους στην Ευρώπη. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι το συμβόλαιο του Παπαγιάννη λήγει το καλοκαίρι του 2023, αν και για το καλοκαίρι του 2022 υπάρχει out για το ΝΒΑ. Μόνο το ΝΒΑ, λοιπόν, απειλεί τους πρωταθλητές Ελλάδας αν και το out δεν είναι μικρό και ξεπερνάει τα 2 εκ. ευρώ.

Πολύ καλός επίσης στη νίκη επί της Ρεάλ ήταν και ο Τζέρεμι Εβανς, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τα «πράσινα» χρώματα. Ο Εβανς ήταν υπό κρίση τον τελευταίο καιρό, αλλά αν συνεχίσει να παίζει έτσι, τότε δεν θα έχει να φοβάται για την θέση του, όσον αφορά στην τρέχουσα χρονιά.

Αυτός, που μπορεί να φοβάται είναι ο Στέφαν Γιόβιτς. Όταν επανέλθει και δείξει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, τότε είναι πιθανό να τεθεί θέμα απόκτησης παίκτη για τα πλέι-οφ και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είχαν θέσει το θέμα επί τάπητος πριν από μερικές μέρες, αλλά προς το παρόν έχει παγώσει. Το ντέρμπι της 11ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ με τους Πειραιώτες θα είναι εκείνο, που θα κρίνει τα πάντα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κι όμως γίνεται! Έτσι μπορεί να βγει δεύτερος ο Ολυμπιακός - Δώρο του Παναθηναϊκού

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags