Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν... καταλαβαίνει τίποτα ο Ολυμπιακός - Απέφυγε ομαδάρα στον ημιτελικό του F4 - Και τώρα ΠΑΟ!
| 2022-04-01 23:33:00

Δεν... καταλαβαίνει τίποτα ο Ολυμπιακός - Απέφυγε ομαδάρα στον ημιτελικό του F4 - Και τώρα ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Δεν... καταλαβαίνει τίποτα ο Ολυμπιακός - Απέφυγε ομαδάρα στον ημιτελικό του F4 - Και τώρα ΠΑΟ!

Δεν είναι μόνο η τρίτη θέση που κλείδωσε και η δεύτερη που ελπίζει. Οι Πειραιώτες με τη μεγάλη νίκη τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έκαναν και το πρώτο βήμα για τον... τελικό της Euroleague. Τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ;
 

Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει τίποτα, κάτι, που έδειξε και το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Του έλειπαν ο Σλούκας με τον Φαλ, στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 40-33, βρήκε, όμως, τον τρόπο να κόψει το νήμα και να αποφύγει κατ’ αρχάς την τέταρτη θέση. Θα είναι τρίτος αν η Ρεάλ κερδίσει την Μπάγερν, θα είναι δεύτερος αν οι Ισπανοί χάσουν από τους Γερμανούς.

Το βασικότερο, όμως, είναι ότι δείχνει την ομάδα, που είχε τα παλιότερα χρόνια, όταν και πήρε τις δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκας. Μία ομάδα με συνοχή, με πάθος, με τεράστιο κίνητρο για διάκριση. Με τον Μπαρτζώκα να έχει πετύχει την χημεία του ρόστερ και με όλη αυτή την προσπάθεια να έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, που το μόνο που σκέφτεται πλέον είναι το φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου.

Με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ακόμη σημαντικό: αν προκριθεί στο φάιναλ-φορ, δεν θα την βρει μπροστά του στον ημιτελικό. Και είναι μεγάλη δουλειά να μην την βρει γιατί η Μπάρτσα είναι η πιο συμπαγής ομάδα της Ευρωλίγκας. Κάτι, που δεν είναι ούτε η Ρεάλ, ούτε η Αρμάνι.

Και βέβαια στην εξίσωση πρέπει να βάλει κανείς ότι στο ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα έπαιξε χωρίς Ντέιβις, χωρίς Γιοκουμπάιτις και χωρίς Χίγκινς. Χωρίς τρεις παίκτες, δηλαδή, που τουλάχιστον οι δύο είναι βασικοί σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός αυτό, που περιμένει πλέον είναι να μάθει τον αντίπαλό του στην οκτάδα, θα είναι ευτυχισμένος αν δεν βρει μπροστά του την Εφές και από αύριο θα αρχίσει να σκέφτεται το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει την πρωτιά στην Α1.

Οι Πειραιώτες τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής αλλά αν δεν καταφέρουν να πάνε στο Βελιγράδι και αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα, τα συναισθήματα στο τέλος της χρονιάς θα είναι πολύ διαφορετικά με αυτά, που υπάρχουν τώρα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... μεταγραφή του ΠΑΟ που αλλάζει τα πάντα με Ολυμπιακό - Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags