Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλα στον ΠΑΟ για Χεζόνια - Θέλουν… τώρα στο ΟΑΚΑ Μπράουν - Όλα ανοιχτά για Μιλουτίνοφ!
Μπάσκετ
| 2022-04-02 23:40:00

Τρέλα στον ΠΑΟ για Χεζόνια - Θέλουν… τώρα στο ΟΑΚΑ Μπράουν - Όλα ανοιχτά για Μιλουτίνοφ!

του Pick n' Scroll
Τρέλα στον ΠΑΟ για Χεζόνια - Θέλουν… τώρα στο ΟΑΚΑ Μπράουν - Όλα ανοιχτά για Μιλουτίνοφ!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνονται για παίκτες από Ρωσία! Οι εξαιρετικές περιπτώσεις που ψάχνουν μεγάλα συμβόλαια, το παρελθόν με τον "Σούπερ Μάριο" και τα ερωτηματικά για το μέλλον του Σέρβου σέντερ, που είναι αρκετά πιθανό να φύγει από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρωλίγκα, αλλά αμφότεροι έχουν λίγο μυαλό και για την αγορά.

Βασικά για την επόμενη χρονιά και όχι για τώρα. Και αν πει κάποιος ότι δεν στέκει κάτι τέτοιο, τα γεγονότα έρχονται να τον διαψεύσουν. Πριν από μερικές μέρες βλέπετε έγινε μάχη για την απόκτηση του σούπερ ταλαντούχου, Αλέξανδρου Σαμοντούροβ. Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του. Οπότε τα «δεν ασχολούνται με μεταγραφές» δεν ισχύουν και με ντοκουμέντα.

Μεγάλο ενδιαφέρον σαφώς παρουσιάζει η αγορά της Ρωσίας, που όπως βλέπουμε έχει ήδη διασπαστεί. Πολλοί παίκτες έχουν φύγει ήδη με τους Χάκετ, Σενγκέλια να πηγαίνουν στην Βίρτους Μπολόνια, τον Γκουντάιτις στην Νάπολι, τον Φράνκαμπ στον Προμηθέα και πάει λέγοντας. Σε αυτή, λοιπόν, την αγορά, οι εξαιρετικές περιπτώσεις είναι πολλές και μένει να φανεί ποιες ακόμη θα γίνουν διαθέσιμες.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραδείγματος χάρη θα ήταν μία εξαιρετική περίπτωση για τις ομάδες, που θέλουν ποιοτικό ψηλό. Θα συνεχίσει, όμως, να είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ μετά το καλοκαίρι; Ποιος ξέρει.

Οι δύο Μπράουν της Ούνιξ Καζάν κάνουν πολλούς να… λιγουρεύονται, αφού πρόκειται για εξαιρετικούς παίκτες. Τον Λορέντζο Μπράουν, αν μπορούσε να τον πάρει τώρα ο Παναθηναϊκός, θα τον έπαιρνε, ο Τζον Μπράουν είναι «γαλλικό κλειδί» για όλα τα πανάκριβα κλαμπ.

Τι θα γίνει επίσης με τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος μία που πήγε στην ΤΣΣΚΑ και μία που άρχισε ο πόλεμος; Ποιος δεν θα ήθελε τον Καναδό στην ομάδα του;

Και βέβαια υπάρχει ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος, όμως, είναι διαφορετική περίπτωση αφού έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης) με την Ούνιξ Καζάν. Τον Κροάτη τον θέλουν σαν τρελοί οι Παναθηναϊκοί και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να υπάρχει επανασύνδεση. Οι σχέσεις άλλωστε των δύο πλευρών δεν έχουν χαλάσει καθόλου. Αλλά και χαλασμένες σχέσεις ανάμεσα σε παίκτες και ομάδες κατά το παρελθόν έχουν φτιάξει, ρίχνοντας στην άκρη τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους. Ως γνωστόν στο επαγγελματικό κομμάτι, πολλά πράγματα κάποιες φορές ξεχνιούνται για να γίνει η δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο στον ΠΑΟ με Διαμαντίδη - Η "καψούρα" του 3D - Δεν είναι Παπαπέτρου-Παπαγιάννης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags