Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον Ζαν-Σαρλ στο Λιμάνι - Θέλει... Πόιθρες ο Μπαρτζώκας - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!
Μπάσκετ
| 2022-04-04 20:01:00

Ανατροπή με τον Ζαν-Σαρλ στο Λιμάνι - Θέλει... Πόιθρες ο Μπαρτζώκας - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με τον Ζαν-Σαρλ στο Λιμάνι - Θέλει... Πόιθρες ο Μπαρτζώκας - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!

"Βουίζει" το ΣΕΦ πως το καλοκαίρι αποχωρεί από την ομάδα! Ποιος δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ακόμα και αν έρθει η Ευρωλίγκα, τα θετικά.... μηνύματα του Γάλλου και η πρώτη μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία, κερδίζοντας με 84-73 τον ΠΑΟΚ, και ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη μάχη της άλλης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι, που θα κρίνει την πρωτιά στη κανονική περίοδο της Α1. Με τις επόμενες μέρες να δείχνουν και την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται ο Σλούκας με τον Φαλ, που δεν έπαιξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Πάντως, το ότι δεν έπαιξε ο Φαλ στη Πυλαία έδωσε την ευκαιρία στον Λιβιό Ζαν-Σαρλ να δείξει την ποιότητά του. Ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ έκανε την διαφορά, έχοντας 16 πόντους και 5 ριμπάουντ. Αν παίζει έτσι όπως έπαιξε σήμερα ο Γάλλος, τότε θα έχει σημαντική τύχη να μείνει και την επόμενη χρονιά. Δεν στοιχίζει πολλά, ο χαρακτήρας του είναι άψογος, μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», ενώ πλέον γνωρίζει άριστα την ομάδα. Και με δεδομένο αυτό, που ακούγεται ότι ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να σταματήσει το μπάσκετ, θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να κρατήσει έναν παίκτη, που και ποιοτικός και πολυσύνθετος είναι και ξέρει τα πως και τα γιατί της ομάδας.

Αντίθετα, το πλέον πιθανό είναι να αναζητηθεί ένας πολύ καλός σέντερ, που θα πλαισιώσει τον Μουσταφά Φαλ. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Αλεξ Πόιθρες, που βγάζει το ψωμί του στην Ζενίτ. Ο Πόιθρες, πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς, είναι ένας δυναμίτης μέσα στα καλάθια και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν τέτοιον για την επόμενη χρονιά. Πάντως, αρκετοί θα είναι οι ποιοτικοί διαθέσιμοι παίκτες από την Ρωσία, ειδικά αν συνεχιστεί ο πόλεμος με την Ουκρανία.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις και όταν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμος να δράσει με το ενδιαφέρον του να είναι τώρα στο πρωτάθλημα και βέβαια στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτή θα είναι η χειρότερη αντίπαλος για Ολυμπιακό βάσει φόρμας στα πλέι οφ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags