Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαίος άσος της ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό - Δύο μόνο μεταγραφές - Φεύγει από ΣΕΦ... για το ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2022-04-07 21:00:00

Κορυφαίος άσος της ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό - Δύο μόνο μεταγραφές - Φεύγει από ΣΕΦ... για το ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Κορυφαίος άσος της ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό - Δύο μόνο μεταγραφές - Φεύγει από ΣΕΦ... για το ΝΒΑ!

Ποιον έχει ξεχωρίσει ο Μπαρτζώκας και οι αλλαγές στο ρόστερ. Στο Λιμάνι ασχέτως πως θα κλείσει η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν θα κάνουν πολλές κινήσεις το καλοκαίρι. Ψάχνουν λίγες και... εντυπωσιακές. Αν υπάρξει βέβαια μία "βαρβάτη" αποχώρηση, θα πρέπει να καλύψουν το κενό. Το sportdog.gr παρουσιάζει όλα τα δεδομένα!

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) με τον Παναθηναϊκό, αλλά βέβαια και στην Ευρωλίγκα, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του στην οκτάδα. Προτεραιότητα, όμως, είναι για τους Πειραιώτες η ματσάρα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1.

Και να χάσει ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο ρόστερ του: κάτι, που δεν αναμένεται να ισχύσει για τους «πράσινους» σε περίπτωση ήττας το βράδυ της Δευτέρας.

Στους «ερυθρόλευκους» άλλωστε γενικά δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά το καλοκαίρι, που μας έρχεται, αφού το υπάρχον ρόστερ τα πηγαίνει εξαιρετικά. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξει τουλάχιστον από μία προσθήκη σε περιφέρεια και φροντ-λάιν.

Στη περιφέρεια οι προσθήκες αναμένεται να είναι δύο, αν δεν συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ενας παίκτης, που άρεσε πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα το καλοκαίρι, που μας πέρασε, ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Ολυμπιακός κοίταξε την περίπτωσή του, αλλά δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί την ΤΣΣΚΑ. Μετά τα όσα γίνονται, όμως, στην Ουκρανία, ο Γκριγκόνις είναι πλέον εκτός ΤΣΣΚΑ (ουσιαστικά, γιατί τυπικά δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο) και μένει να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αν θα παίξει, δηλαδή, σύντομα σε κάποια άλλη ομάδα ή θα περιμένει το καλοκαίρι για να αποφασιστεί το μέλλον του.

Πρόκειται για πολύ καλό σουτέρ και σκόρερ, στον οποίο ο Μπαρτζώκας έχει εκτίμηση πάνω από όλα για το μπασκετικό του iq. Ο Γκριγκόνις πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ έπαιζε στην Ζαλγκίρις, ενώ έχει παίξει ακόμα τόσο στην Αλμπα, όσο και στις ισπανικές Μανρέσα και Τενερίφη.

Πριν από μερικές μέρες βγήκε στον αέρα ότι η Βαλένθια θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ της, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.  Και άλλωστε δεν είναι μόνο η Βαλένθια, που θέλει να τον αποκτήσει, αφού πρόκειται για παίκτη χρησιμότατο για όλες τις ομάδες του υψηλού επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων στο μπάσκετ - "Νέα Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και τρεις ελληνικές ομάδες ακόμα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags