Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ - Πογιάτος του μπάσκετ ο Πρίφτης - Οκάρο φύγε τώρα"!
Μπάσκετ
| 2022-04-11 22:27:00

"Ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ, ξεφτιλίκια - Πογιάτος του μπάσκετ ο Πρίφτης - Οκάρο φύγε τώρα"!

Sportdog Team
"Ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ, ξεφτιλίκια - Πογιάτος του μπάσκετ ο Πρίφτης - Οκάρο φύγε τώρα"!

"Παραιτήσου επιτέλους. Σε... χάλαγαν Μαντζούκας και Μποχωρίδης;". "Σκασμένοι" οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ύστερα από τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που σήμανε και την απώλεια του πλεονεκτήματος εν όψει τελικών της Basket League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι Πράσινοι γνώρισαν νέα ήττα με 68-62 από τους Πειραιώτες και πλέον το κλίμα στις τάξεις του Τριφυλλιού δεν είναι και το καλύτερο, αφού χάθηκε η ευκαιρία για την πρωτιά της κανονικής περιόδου, που θα σήμαινε και πλεονέκτημα στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξέσπασαν στα social media, με κύριο αποδέκτη τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και τον Οκάρο Γουάιτ.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"2 χρόνια χωρίς πλέι μεικερ.... Τίποτα άλλο!!!!

Πρίφτη και Oκαρο δρόμο από την ομάδα τώρα!!!!!!

Πρίφτη ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα

Δεν χρειάζεται να μας ανεβαίνει η πίεση και να αρχίζουμε κατάρες...... όλοι μας το ξέρουμε ότι δεν μπορεί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι στημένη να νικήσει τον γαύρο.... αλλαγή προπονητή και αλλαγή συστήματος στην άμυνα επίθεση..... διαφορετικά θα μας σκουπίσουν στα πλέι οφ.... αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Κανένα σύστημα παίρνουν την μπάλα και σουτάρουν τρίποντο κατευθείαν ότι θέλει κάνει ο καθένας...δεν υπάρχει προπονητής Πρίφτης φέρτε κάποιον να δούμε αν σώζεται κάτι στα τελευταία...

Ντροπή για την ιστορία του συλλόγου η φετινή ομάδα....και ο πογιατος του μπάσκετ

Οκαρο τον πληρώνουμε ή μας πληρωνει...

Μεγάλη επιτυχία που κρατήσαμε τη διαφορά σε μονό αριθμό!!!!!Ξεφτιλικια

Πριφτη σε παρακαλώ παραιτησου και πάρε μαζί σου τα παλτά που μας φορτωσες. Οκαρο είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει στη θέση 4.

Ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης σε χάλαγαν Πρίφτη; Πόσο λίγος για τον Παναθηναϊκό είσαι. Θα σε παραδεχτώ αν φύγεις μόνος".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο φινάλε του ντέρμπι- "Ξύλο" Παπαγιάννη με ΜακΚίσικ- "Έβραζε" το ΟΑΚΑ με τον Αμερικανό (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags