Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη απόφαση Πεδουλάκη - Φέρνει προπονητή-έκπληξη - Ο λόγος που έφυγε ο Διαμαντίδης
Μπάσκετ
| 2022-04-12 23:34:00

Η πρώτη απόφαση Πεδουλάκη - Φέρνει προπονητή-έκπληξη - Ο λόγος που έφυγε ο Διαμαντίδης

του Pick n' Scroll
Η πρώτη απόφαση Πεδουλάκη - Φέρνει προπονητή-έκπληξη - Ο λόγος που έφυγε ο Διαμαντίδης

Οι δύο Έλληνες για τον πάγκο και οι αποφάσεις Γιαννακόπουλου! Χαμός τις τελευταίες ώρες στο Τριφύλλι, καθώς ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να προχωρήσει σε τρομερές αλλαγές τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Ποιος θα είναι ο επόμενος κόουτς και η πιθανή μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Κοσμογονία στον Παναθηναϊκό συντελέστηκε την Τρίτη (12/4) καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε μία τεράστια «σκούπα», μία μέρα μετά την νέα ήττα από τον Ολυμπιακό.

Το ότι έφυγε ο Δημήτρης Πρίφτης, δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο, μιας και τα αποτελέσματα δεν ήταν με το μέρος του. Για λίγο ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε τελευταίος στην Ευρωλίγκα, στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχασε. Εχασε επίσης ο Πρίφτης το Κύπελλο Ελλάδας από τους Πειραιώτες. Ηταν πράγματα, που έστειλαν στην πόρτα της εξόδου τον έμπειρο προπονητή.

Για τον Τάκη Τριαντόπουλο επίσης ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός. Ηταν άλλωστε κάτι, που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό.

Η απομάκρυνση του Νίκου Παππά ήταν έκπληξη, καθώς δεν είχε ακουστεί κάτι. Παράλληλα, όμως, πολλές από τις μεταγραφές της ομάδας δεν βγήκαν. Και στις μεταγραφές είχε σημαντικό λόγο ο Παππάς. Ειδικά η αστοχία στην θέση του πλέι-μέικερ στοίχισε πολύ.

Η τρομερή «βόμβα» είχε να κάνει με το τέλος του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενός θρύλου της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα. Προφανώς, όμως, πλήρωσε κι αυτός το γεγονός ότι στα χέρια αυτού και του Αλβέρτη ο Παναθηναϊκός πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Και ο Αλβέρτης, πάντως, παύθηκε διοικητικά, μένει να φανεί αν θα δεχθεί το πόστο του γενικού αρχηγού, που του προσφέρθηκε.

Στην άλλη όχθη ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε για μία ακόμη φορά στο ΟΑΚΑ, αυτός θα αποφασίσει για τον προπονητή, ήδη έγινε επαφή με τον Γιώργο Βόβορα, που είναι και το φαβορί. Στην πιάτσα υπάρχει ακόμη ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι και παιδί του Παναθηναϊκού, αφού τον έχει υπηρετήσει και ως παίκτης και ως προπονητής.

Γενικώς τώρα θα γίνει ένας τεράστιος αγώνας δρόμου μήπως και μπορέσει να σώσει την χρονιά το «τριφύλλι». Πράγμα, που δεν είναι εύκολο. Μένει να φανεί επίσης αν θα αλλάξει και κάτι στο ρόστερ, ειδικά στην θέση του πλέι-μέικερ, όπου το κενό είναι τεράστιο και πληγώνει κάθε φορά τους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Γιαννακόπουλου δύο χρόνια μετά - Τι γράφτηκε και τον εξόργισε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags