Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα φωτιά για ΠΑΟ - Ατάκες... φωτιά για Ομπράντοβιτς και την εποχή μετά από αυτόν (ΦΩΤΟ)
| 2022-04-13 18:00:00

Δημοσίευμα φωτιά για ΠΑΟ - Ατάκες... φωτιά για Ομπράντοβιτς και την εποχή μετά από αυτόν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα φωτιά για ΠΑΟ - Ατάκες... φωτιά για Ομπράντοβιτς και την εποχή μετά από αυτόν (ΦΩΤΟ)

Οι ραγδαίες εξελίξεις στους Πράσινους είχε αντίκτυπο και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα έγινε θέμα σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα της Σερβίας βάζοντας στην εξίσωση και τον Ζοτς.

Παναθηναϊκός: Η αποχώρηση και του Φραγκίσκου Αλβέρτη από τους Πράσινους ήταν το τελευταίο γεγονός στο τσουνάμι εξελίξεων που ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (12/4) κάτι που σχολίασε και η ιστοσελίδα Mozzartsport από την Σερβία κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Νέος σεισμός στον Παναθηναϊκό - παλιά προβλήματα. Με τον Ζέλικο 22 τρόπαια σε 13 χρόνια, μετά τον Ζέλικο 13 προπονητές σε 10 σεζόν.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνώριζαν πως μετά από την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τελειώνει η χρυσή εποχή κατά την οποία κατακτήθηκαν 22 τίτλοι. Δεν περίμεναν όμως ότι σε λιγότερο από μια δεκαετία από τότε που έφυγε ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα ζούσαν τόσους... σεισμούς.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντικατέστησε τον Πρίφτη, τον Παππά και τους θρύλους Διαμαντίδη, Αλβέρτη τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Παράλληλα έφερε πίσω τον Πεδουλάκη, όχι όμως σαν προπονητή αλλά σαν τεχνικό διευθυντή. Ο Βόβορας είναι το πρώτο φαβορί. Ήταν εκείνος που ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά όπως οι περισσότεροι προκάτοχοί του, δεν άντεξε πολύ», αναφέρει το αφιέρωμα.

Μάλιστα η Mozzartsport αναφέρει στο ρεπορτάζ της και τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συγκρίνοντάς τις κινήσεις αυτές με τις επιτυχίες του Ομπράντοβιτς στο Τριφύλλι. 

Οι προπονητές μετά τον Ομπράντοβιτς

Αργύρης Πεδουλάκης
Φραγκίσκος Αλβέρτης
Ντούσκο Ιβάνοβιτς
Σωτήρης Μανωλόπουλος
Σάσα Τζόρτζεβιτς
Αργύρης Πεδουλάκης
Τσάβι Πασκουάλ
Ρικ Πιτίνο
Αργύρης Πεδουλάκης
Ρικ Πιτίνο
Γιώργος Βόβορας
Όντεντ Κάτας
Δημήτρης Πρίφτης

Ο Παναθηναϊκός με Ομπράντοβιτς

5 x EuroLeague
1 τελικός Σουπρολίγκα
1 τρίτη θέση στην EuroLeague
1 τέταρτη θέση στην EuroLeague
8 x Final 4
10 συμμετοχές σε playoffs EuroLeague
11 x πρωταθλήματα Ελλάδας
7 x Κύπελλα Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ομπράντοβιτς

7 συμμετοχές σε playoffs EuroLeague
7 x πρωταθλήματα Ελλάδας
7 x Κύπελλα Ελλάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags