Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Στεναχώρια Γιαννακόπουλου - Δίδυμο κόουτς και Μάνος - Μόνο αυτούς να κρατήσει"
Μπάσκετ
| 2022-04-13 21:48:00

"Στεναχώρια Γιαννακόπουλου - Δίδυμο κόουτς και Μάνος - Μόνο αυτούς να κρατήσει"

του Γιώργου Κτενά
"Στεναχώρια Γιαννακόπουλου - Δίδυμο κόουτς και Μάνος - Μόνο αυτούς να κρατήσει"

Η επόμενη μέρα με τον Δημήτρη και οι αλλαγές ξένων στο ρόστερ! Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού... δίνει το σύνθημα για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει οι Πράσινοι για να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Ποιο το σχέδιο του Αργύρη Πεδουλάκη και η ατάκα του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ!

Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες εξελίξεις στο Τριφύλλι, που είναι ραγδαίες, σχολίασε μέσω του sportdog o Ανδρέας Παπαντωνίου, παλαίμαχος άσος τού συλλόγου και για πολλά χρόνια με θητεία στα παρκέ από άλλους ρόλους.

Η απομάκρυνση Διαμαντίδη-Αλβέρτη-Πρίφτη, η έλευση του Πεδουλάκη, η πιθανότητα να ενεργοποιηθεί ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και η επόμενη μέρα με το θέμα του νέου προπονητή στο προσκήνιο.

"Άργησε να γίνει η αλλαγή, αν θέλαμε να προλάβουμε κάτι έπρεπε να γίνει πιο νωρίς για να μην φτάναμε σε αυτή την κατάσταση. Αλλά από εδώ και πέρα χρειάζεται σκέψη, ανασύνταξη, προγραμματισμός και να μάθουμε τι θέλουν για το μέλλον", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, o παλαίμαχος άσος.

Πώς σχολιάζετε την αποχώρηση των Διαμαντίδη-Αλβέρτη, που έχουν άλλο ειδικό βάρος, και τι πιστεύετε για το σενάριο που θέλει τον Μάνο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στο κάδρο για επιστροφή;

"Τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη τούς έριξαν κατευθείαν στα βαθιά, σε μια κακή εποχή και περίοδο τον Παναθηναϊκό, κι αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο Μάνος είναι πολυεργαλείο, γνωρίζει πολλά για την ομάδα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και κάνει σπουδαία δουλειά στη Ζενίτ. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να φύγει από τη Ζενίτ".

"Αν ήμουν στον Παναθηναϊκό θα... - Να βγει μπροστά ο Δημήτρης - Να κάνουν τους παίκτες ταλιμπάν, όπως στον Ολυμπιακό"

Αποτελεί εγγύηση η παρουσία Πεδουλάκη στην ομάδα;

"Είναι γνώστης, έχει χρόνια στον χώρο, ας το κάνουν, ας πάρει πρωτοβουλίες, να γίνει ο σχεδιασμός και το πρόγραμμα και να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το μπάτζετ που διαθέτουν. Χρειάζεται να γίνει ανανέωση; Να ελληνοποιηθεί το ρόστερ και να έρθουν καλοί ξένοι; Αν ήμουν εγώ στην ομάδα θα κρατούσα όσους Έλληνες έχουν μαζέψει και τρεις-τέσσερις καλούς ξένους που θα κρατησουν την ομάδα στις πλάτες. Αλλά όταν έρχονται ξένοι πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν, ο Παναθηναϊκός έχει 6 ευρωπαϊκά αστέρια".

Θεωρείτε ότι θα ενεργοποιηθεί ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

"Έχω ξαναπεί ότι δεν πιστεύω να αφήσει την ομάδα μόνη της, αλλά έχει στεναχώρια και αντέδρασε έτσι. Πρέπει να βγει μπροστά, με σοβαρότητα και να κοιτάξει τι θα κάνει, όπως η οικογένειά του τόσα χρόνια. Όταν τον συλλυπήθηκα για τον θάνατο του Παύλου, του είπα ότι πρέπει να γίνει καλύτερος από τον πατέρα του στην προσφορά στον Παναθηναϊκό".

Τέλος, θέλω να μου πείτε πώς βλέπετε τη διάδοχη κατάσταση που φέρνει τους Βοβορα και Μανωλόπουλο στο προσκήνιο.

'Μαζί να τους πάρει, καλό θα είναι! Τον Βόβορα τον αδίκησαν, τον αποκεφάλισαν από την πρώτη στιγμή που τον έδιωξαν. Έχουν περάσει από την ομάδα, έχουν δώσει δείγματα, τους ξέρουν καλά. Αν πιστεύουν ότι μπορεί να πάει καλά, να παίξει και να πάρει το πρωτάθλημα, να το προχωρήσουν. Αλλά και οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι, πρέπει να γίνουν ταλιμπάν, γενιτσαροι όπως έχουν γίνει οι παίκτες του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλουν Γιαννακόπουλος-Πεδουλάκης - Φήμες για μεγάλη επιστροφή - Στον... αέρα δύο παίκτες!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags