Facebook Pixel Ενές Καντέρ: Έριξε "βόμβα" για Παναθηναϊκό ο Καντέρ - Κλείνει το... μάτι στους Πράσινους!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-04-15 21:23:00

Έριξε "βόμβα" για Παναθηναϊκό ο Καντέρ - Κλείνει το... μάτι στους Πράσινους!

Sportdog Team
Έριξε "βόμβα" για Παναθηναϊκό ο Καντέρ - Κλείνει το... μάτι στους Πράσινους!

"Φωτιά" έβαλε ο Τούρκος σούπερ σταρ σε συνέντευξη που έδωσε καθώς άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο της μεταγραφής στο Τριφύλλι ειδικά την στιγμή που ακόμα είναι χωρίς ομάδα.

Ενές Καντέρ: Χωρίς ομάδα παραμένει ο Τούρκος σέντερ και για ακόμα μια φορά, στον Εθνικό Κύρηκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως το να συνεχίσει την καριέρα του στους Πράσινους είναι πάντα στο μυαλό του, ενώ ανέφερε πως προτεραιότητά του παραμένει το NBA.

«Ε.Κ.»: Υπάρχει η προοπτική να αγωνιστείς στην Ελλάδα, εάν δεν συνεχίσεις στο ΝΒΑ;

Ε. Κ. Φρίντομ: Εμένα πρώτος μου στόχος είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ και εκεί θέλω να είμαι. Ομως, εάν δεν συμβεί αυτό, εγώ έχω μεγαλώσει βλέποντας τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες, ενώ ο αδελφός μου, που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου, μου έλεγε πόσο καλά είναι εκεί. Πριν απ’ όλα όμως, θα ήθελα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ε.Κ.»: Είχες μιλήσει και στο παρελθόν για την επιθυμία συνάντησης με τον Ελληνα Πρωθυπουργό. Ποια είναι η θέση σου σήμερα επ’ αυτού;

Ε. Κ. Φρίντομ: Αρχικά, θα ήθελα να του σφίξω το χέρι και να τον ευχαριστήσω που δέχεται τους Τούρκους πρόσφυγες. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη συνέχεια, θα ήθελα να μιλήσω μαζί του για το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να έρθω σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και να χτίσω την φιλία ανάμεσα στις δυο χώρες. Εάν παίξω σε ελληνική ομάδα δεν θα είναι μόνο για το μπάσκετ. Θέλω να χτίσω γέφυρα μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Δεν είμαστε τόσο μακριά: τρώμε τα ίδια φαγητά, ενώ και η κουλτούρα μας είναι πολύ κοντά.

«Ε.Κ.»: Διακρίνω, λοιπόν, προτίμηση στον Παναθηναϊκό;

Ε. Κ. Φρίντομ: Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη επιλογή. Μην ξεχνάμε ότι και ο φίλος μου ο Χεζόνια αγωνιζόταν εκεί. Εάν ήταν μια ελληνική ομάδα, θεωρώ ότι θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Εξαρτάται, βέβαια, από το τι θα γίνει με το ΝΒΑ και τη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, είπε ο Ενές Καντέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags