Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει… χρήμα ο Γιαννακόπουλος για πλέι-μέικερ - Θέλει Πάνγκος ο Βόβορας - "Παιχνίδι" με Μήτρου-Λονγκ
Μπάσκετ
| 2022-04-18 22:10:00

Ρίχνει… χρήμα ο Γιαννακόπουλος για πλέι-μέικερ- Θέλει Πάνγκος ο Βόβορας- "Παιχνίδι" με Μήτρου-Λονγκ

του Pick n' Scroll
Ρίχνει… χρήμα ο Γιαννακόπουλος για πλέι-μέικερ- Θέλει Πάνγκος ο Βόβορας- "Παιχνίδι" με Μήτρου-Λονγκ

Τα πρώτα ονόματα της πράσινης λίστας και τι συμβαίνει με τον ομογενή. Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να... τρέξουν αρχικά τη μεταγραφή του γκαρντ και στη συνέχεια θα κοιτάξουν εάν θα κινηθούν και για ψηλό. Μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ο άσος της Μπρέσια;

Ο Γιώργος Βόβορας μπήκε με το δεξί στη νέα του περιπέτεια στον Παναθηναϊκό, αφού ήρθε την Κυριακή η νίκη κόντρα στο Λαύριο. Γνωρίζει άριστα βέβαια ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» ότι ο δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μεγάλος και εξαιρετικά ανηφορικός. Ξέρει ότι μόνο η κούπα σε βάρος του Ολυμπιακού θα είναι η λύτρωση.

Ξέρει ακόμα ότι η ομάδα του χρειάζεται πάση θυσία έναν καλό πλέι-μέικερ. Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν βγήκε από την λίστα τραυματιών, καθώς ξαναχτύπησε, και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ποντάρει πλέον πάνω του για το τελείωμα της χρονιάς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν έναν «άσο» στο επίπεδο του Λορέντζο Μπράουν, του Κέβιν Πάνγκος και του Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ψάχνουν, πάντως, εξωνυχιστικά την αγορά μήπως και βρουν την ευκαιρία, που θα τους αλλάξει τη ζωή. Όπως και να έχει, όμως, πλέι-μέικερ θα πάρουν σίγουρα: είτε είναι στο επίπεδο του Πάνγκος, είτε είναι χαμηλότερης ποιότητας. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει αρκετά χρήματα για μία τέτοια κίνηση.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχει ουσιαστική κινητικότητα για «4άρι». Προς το παρόν τουλάχιστον. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι μπορεί να γίνει η δουλειά με τους υπάρχοντες. Και ότι με έναν καλό πλέι-μέικερ, οι υπόλοιποι παίκτες θα ανέβουν, τουλάχιστον ένα επίπεδο.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα ήταν σπέσιαλ περίπτωση για την εποχή και τον «άσο» που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, αλλά η Μπρέσια, όπου ανήκει, δεν πρόκειται να τον αφήσει με τίποτα. Αλλωστε προ ημερών έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Τζον Μπράουν, που είχε σπέσιαλ Ευρωλίγκα με την φανέλα της Ούνιξ Καζάν.

Δείχνει, λοιπόν, η Μπρέσια ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες, άρα δεν υπάρχει θέμα να αφήσει τον Μήτρου-Λονγκ να φύγει. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο ομογενής γκαρντ να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, που μας έρχεται, ειδικά μάλιστα αν αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψάχνει μεταγραφάρα για να πάρει το πρωτάθλημα - Σούπερ παίκτης από ΤΣΣΚΑ παίζει δυνατά για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags