Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστροφή-έκπληξη NBAer στο ΟΑΚΑ - Έβαλε 22 πόντους σε Νικς - Κλείνει δύο Έλληνες ο Πεδουλάκης
Μπάσκετ
| 2022-04-21 16:21:00

Επιστροφή-έκπληξη NBAer στο ΟΑΚΑ - Έβαλε 22 πόντους σε Νικς - Κλείνει δύο Έλληνες ο Πεδουλάκης

του Pick n' Scroll
Επιστροφή-έκπληξη NBAer στο ΟΑΚΑ - Έβαλε 22 πόντους σε Νικς - Κλείνει δύο Έλληνες ο Πεδουλάκης

Το νέο όνομα για Παναθηναϊκό και η ενίσχυση του ελληνικού κορμού! Στο Τριφύλλι συνεχίζεται η αναζήτηση για πλέι μέικερ και στη λίστα προστέθηκε ένας παλιός γνώριμος. Η πορεία του μετά τους Πρασινους και η απόκτηση δύο ακόμα Ελλήνων παικτών ενόψει καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις ενέργειές του για να αποκτήσει πλέι-μέικερ. Ο Ντέρικ Ουόλτον ήταν στο προσκήνιο, αλλά πλέον δεν είναι. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού δεν επιτρέπει στο να προχωρήσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ετσι οι Πράσινοι συνεχίζουν να ψάχνουν την αγορά και ασχολούνται με άλλες επιλογές. Κυρίως έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στο ΝΒΑ, εκεί, όπου έχουν μείνει αρκετοί παίκτες ελεύθεροι από την στιγμή, που τελείωσε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα σε αυτούς, που είναι ελεύθεροι, είναι και ο Κίφερ Σάικς, ο οποίος είχε περάσει για λίγο από το ΟΑΚΑ την περυσινή χρονιά. Δεν είχε εντυπωσιάσει στο «τριφύλλι», αλλά δεν είχε φύγει λόγω κακής απόδοσης. Είχε φύγει, γιατί είχε βρει περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Αυστραλία. Πλέον οι μετοχές του Σάικς έχουν ανέβει πολύ καθώς έπαιξε φέτος 32 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Πέισερς με 5.6 πόντους ως μέσο όρο. Εκανε μάλιστα ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως με τους Νικς, στους οποίους έβαλε 22 πόντους.

Ο Σάικς είχε πάρει στους Πέισερς την θέση του Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος επίσης είναι ελεύθερος και έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό.

Γενικώς οι «πράσινοι» θέλουν παίκτη, που να είναι και ποιοτικός και να έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Πολύ δύσκολα θα πάνε σε παίκτη κατευθείαν από την Αμερική.

Θα κάνουν δε δύο κινήσεις, αφού θέλουν πολύ να πάρουν και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη από την Λιετκαμπέλις.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Αργύρης Πεδουλάκης, θέλει πιτσιρικαρία και γηγενείς, για αυτό γίνεται κάθε προσπάθεια να αποκτηθεί και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Το καλοκαίρι στο ρόστερ θα προστεθεί ως γνωστόν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ενώ θα γίνει προσπάθεια για έναν ακόμη Ελληνα παίκτη, το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλά προς το παρόν δεν έχει το ελληνικο διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάνε" εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Έτσι "κλείνει" την μεταγραφή Καλαϊτζάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags