Facebook Pixel Παρτιζάν: Έσκασε τώρα! Έλυσε την σιωπή του ο πρόεδρος της Παρτιζάν - Φεύγει ο Ομπράντοβιτς;
| 2022-04-21 23:50:00

Έσκασε τώρα! Έλυσε την σιωπή του ο πρόεδρος της Παρτιζάν - Φεύγει ο Ομπράντοβιτς;

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Έλυσε την σιωπή του ο πρόεδρος της Παρτιζάν - Φεύγει ο Ομπράντοβιτς;

Η ομάδα από την Σερβία δέχθηκε μια βαριά... σφαλιάρα καθώς αποκλείστηκε από την Μπούρσασπορ στη φάση των «16» του EuroCup μπροστά σε 20.000 οπαδούς της, με τον Ζοτς να αναφέρει πως αν ο σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος μαζί του μπορεί να αποχωρήσει.

Παρτιζάν: Σοκ για την ομάδα από την Σερβία καθώς αποκλείστηκε από την Μπούρσασπορ στη φάση των «16» του EuroCup μπροστά σε 20.000 οπαδούς της που γέμισαν την Stark Arena και ακολούθως, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε με νόημα πως «αν είμαι εγώ το πρόβλημα, να φύγω».

«Δεν είναι εύκολο να υποστηρίζεις την Παρτίζαν σήμερα… Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Θα υπάρξουν και άλλες βαριές ήττες όμως είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε και θριάμβους. Περιμέναμε τη νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά. Όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν… Είναι στιγμές όπως αυτή που πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να επιβιώσουμε. Ουδείς περίμενε την ήττα. Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες στα playoffs της ABA Liga γιατί οι οπαδοί της Παρτίζαν φωνάζουν για την ομάδα τους, όχι για το αποτέλεσμα.

Μίλησα με τον Ζέλικο σύντομα, χθες το βράδυ, στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου, ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Παρτίζαν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ξανά για την αξία του Ομπράντοβιτς. Δεν είναι δικαιολογία η ήττα ωστόσο η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, σε δηλώσεις του στο Mozzartsports.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags