Facebook Pixel NBA: Συγκλονίζει πρώην τοπ NBAer - "Στο Άγιο Όρος ανακάλυψα το νόημα της ζωής" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-04-24 19:45:00

Συγκλονίζει πρώην τοπ NBAer - "Στο Άγιο Όρος ανακάλυψα το νόημα της ζωής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει πρώην τοπ NBAer - "Στο Άγιο Όρος ανακάλυψα το νόημα της ζωής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους πιο γνωστούς Ευρωπαίους παίκτες μπάσκετ που έπαιξαν στο NBA και έχουν πλέον σταματήσει να αγωνίζονται έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πόσο πολύ του άλλαξε τη ζωή η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Ντάρκο Μίλισιτς: Συνέντευξη έδωσε ο Σέρβος πρώην NBAer όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και το Άγιο Όρος που του άλλαξε για πάντα τη ζωή του, με τον 36χρονο να επιλέγεται το 2003 ως Νο2 στα Draft από τους Πίστονς αλλά σε ηλικία μόλις 27 ετών να αποσύρεται από το μπάσκετ για το kickboxing.

«Τάιζα τον εγωισμό μου. Είχα 100 αυτοκίνητα.. 100! Αγόρασα το πρώτο και δεν ήμουν ικανοποιημένος. Ήθελα κι άλλο. Μετά ακόμη ένα. Και δεν μπήκα σε κανένα από αυτά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Έψαχνα παρηγοριά στην εντελώς λάθος πλευρά. Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν στο κεφάλι μου. Θέλω να παίξω μπάσκετ; Δεν θέλω; Δεν είχα ιδέα τι γινόταν.

Τότε δέχθηκα την πρόσκληση από τη Μονή Χιλανδαρίου. Τότε αναρωτήθηκα μέσα μου. "Τι θα πάω να κάνω εκεί; Θα ζω σαν Ινδιάνος;" Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο επειδή είμαι κοινωνικός άνθρωπος, μου αρέσει να βγαίνω και να γνωρίζω κόσμο. Όταν πήγα στο Άγιο Όρος, ήμουν μόνος για μερικές μέρες. Από τότε, ανακάλυψα το νόημα της ζωής. Ότι όλα είναι τόσο απλά κι εμείς τα κάνουμε περίπλοκα. Όλα ήταν στο κεφάλι μου», είπε Ντάρκο Μίλισιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags