Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει πλέι-μέικερ τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Μπόλντγουϊν και Κάβανο για ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2022-04-25 21:03:00

Φέρνει πλέι-μέικερ τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Μπόλντγουϊν και Κάβανο για ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Φέρνει πλέι-μέικερ τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Μπόλντγουϊν και Κάβανο για ΟΑΚΑ

Σφαιρόπουλος, Τρινκιέρι και οι εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Οι Πράσινοι... τρέχουν σε δύο επίπεδα, καθώς οι Βόβορας - Πεδουλάκης ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει άμεσα το κενό στους γκαρντ, ενώ παράλληλα ήδη κοιτάζουν στην αγορά για την επόμενη σεζόν, όπου θα υπάρχουν σίγουρα περισσότερα χρήματα.

Το Πάσχα πέρασε, από αύριο για τους περισσότερους επανέρχεται η καθημερινότητα και στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να φουλάρουν τις μηχανές τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα πλέι-οφ της Α1. Η αναζήτηση πλέι-μέικερ συνεχίζεται και δεν θα αργήσει η ώρα, που ο Γιώργος Βόβορας και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα γνωστοποιήσουν τον εκλεκτό τους.

Παράλληλα ματιές έχουν αρχίσει να ρίχνονται και στην επόμενη χρονιά, στο πλαίσιο αυτό άλλωστε είναι περισσότερο και η κίνηση, που γίνεται για την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο 23χρονος γκαρντ κάνει τρομερή χρονιά με την Λιετκαμπέλις, ο Παναθηναϊκός τον θέλει από τώρα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα τον πάρει το καλοκαίρι.

Ένα καλοκαίρι, που θα είναι κρίσιμο για το «τριφύλλι», αφού θα φανεί η επόμενή του μέρα: αν θα επανέλθει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αν θα βρεθεί άλλος ιδιοκτήτης ή θα πορευθεί το τμήμα και πάλι με έσοδα-έξοδα. Μόνο, που στην τελευταία περίπτωση τα έσοδα θα είναι πιο πολλά, αφού πλέον θα υπάρχει και το ΟΑΚΑ.

Στην τελευταία περίπτωση θα αναζητηθεί ένας προπονητής, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, τύπου Σφαιρόπουλου και παίκτες όχι από το πρώτο, αλλά από πολύ καλό ράφι. Παίκτες, όπως ο Μπόλντγουϊν της Μπασκόνια, ο Ρέινολντς της Μακάμπι η ο Νίμπο της Ζαλγκίρις και ο Κάβανο επίσης της Ζαλγκίρις. Παίκτες, δηλαδή, που μπορούν να πάνε δύο βήματα παραπέρα τον Παναθηναϊκό συν βέβαια τον εξαιρετικό ελληνικό κορμό, που έχει.

Αλλωστε ομάδες όπως η Μπάγερν, η Αλμπα και ο Ερυθρός Αστέρας πήγαν καλύτερα από τους «πράσινους» στην Ευρωλίγκα, δίχως είτε να έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ (Μπάγερν), είτε να έχουν μικρότερο ή το ίδιο περίπου (Αλμπα και Ερυθρός Αστέρας).

Το ιδανικό ίσως θα ήταν να πάρει τον Αντρέα Τρινκιέρι ο Παναθηναϊκός, αλλά οι μετοχές του Ιταλού προπονητή έχουν ανέβει πάρα πολύ και θα «χτυπήσει» πιο πλούσια ομάδα.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό, που «καίει» είναι το θέμα του πλέι-μέικερ και λογικά μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί ο Βόβορας από ΠΑΟ - Σούπερ επιλογή ο Σφαιρόπουλος - Μεταγραφή... όνομα από το NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags