Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέλα" Αγγελόπουλων για κούπα - Δύο μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι - Χεζόνια... για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-04-28 23:18:00

"Τρέλα" Αγγελόπουλων για κούπα - Δύο μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι - Χεζόνια... για Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Τρέλα" Αγγελόπουλων για κούπα - Δύο μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι - Χεζόνια... για Ολυμπιακό!

Πώς θα χαλάσουν τα σχέδια Αταμάν και ο πρώτος που υπογράφει! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Μονακό και μετά το... Final Four όπου θα συναντήσουν την Εφές. Οι πρόεδροι είναι δίπλα στην ομάδα, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και είναι έτοιμοι το καλοκαίρι να ρίξουν χρήμα.

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι η Εφές νίκησε με 75-70 την Αρμάνι και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για το φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου. Την αρχή είχε κάνει η Ρεάλ, η οποία είχε επικρατήσει με 3-0 της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει αύριο την προσπάθειά του ώστε να αλώσει και πάλι το Μονακό. Κάνοντας το 3-1 αύριο, παίρνει το εισιτήριο για την Σερβία και πάει να συναντήσει στον ημιτελικό την τουρκική ομάδα, η οποία είναι η περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στα δύο παιχνίδια, που έδωσαν φέτος οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα στο ΣΕΦ και η Εφές εύκολα στην Πόλη.

Αλλά σε ένα ματς μία κι έξω και σε ουδέτερο έδαφος, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Προέχει βέβαια να περάσει ο Ολυμπιακός, ώστε να έχουμε αυτό το ζευγάρι.

Αν το έχουμε, οι Πειραιώτες θα είναι πολύ σκληρό καρύδι, παρότι ο Εργκίν Αταμάν είπε ότι η ομάδα του είναι στον δρόμο για την δεύτερη κούπα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ομάδα, που μπορεί να νικήσει τους πάντες, καθώς είναι ισορροπημένος, έχει συνοχή, έχει και τεράστιο κίνητρο.

Οι αφοί Αγγελόπουλοι είναι στο Μονακό, είναι γενικά πολύ κοντά στην ομάδα και επιθυμούν διακαώς την επιστροφή στη κορυφή της Ευρωλίγκας. Το καλοκαίρι δε που μας έρχεται θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι τουλάχιστον δύο παίκτες πρώτης κλάσης θα πάνε στον Πειραιά. Και η αγορά μάλιστα θα είναι πιο προσιτή, ειδικά αν επιβεβαιωθεί ότι η Ρωσία δεν θα λειτουργήσει όπως λειτουργούσε. Παικταράδες, όπως ο Γκριγκόνις, ο Πόιθρες, ο Λορέντζο Μπράουν και ο Μάριο Χεζόνια θα είναι διαθέσιμοι και οι μνηστήρες θα είναι πολλοί. Ηδη άλλωστε είναι.

Πρώτα από όλα πάντως οι Αγγελόπουλοι θα κοιτάξουν να δέσουν με νέο συμβόλαιο τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έπειτα θα γίνουν οι πολύ δυνατές, αλλά και πολύ προσεκτικές κινήσεις ενίσχυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σλούκας και Βεζένκοφ… γλίτωσαν το στραπάτσο - Σιώπησε ο Τζέιμς - Βλέπει ξανά κούπα ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags