Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σλούκας και Βεζένκοφ… γλίτωσαν το στραπάτσο - Σιώπησε ο Τζέιμς - Βλέπει ξανά κούπα ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2022-04-28 00:50:00

Σλούκας και Βεζένκοφ… γλίτωσαν το στραπάτσο - Σιώπησε ο Τζέιμς - Βλέπει ξανά κούπα ο Μπαρτζώκας

του Pick n' Scroll
Σλούκας και Βεζένκοφ… γλίτωσαν το στραπάτσο - Σιώπησε ο Τζέιμς - Βλέπει ξανά κούπα ο Μπαρτζώκας

Ο πραγματικός Ολυμπιακός και η δουλειά που τελειώνει την Παρασκευή. Οι Πειραιώτες έδωσαν απαντήσεις σε Μονακό και όσους τους αμφισβήτησαν, έφεραν ξανά τούμπα τη σειρά και τώρα ετοιμάζονται σιγά-σιγά για το Βελιγράδι!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την αντίδραση, που ήθελε και που περίμενε ο κόσμος του, και πλέον είναι και πάλι καβάλα στο άλογο.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Μονακό έπαιξε ως Ολυμπιακός, έπαιξε ως η ομάδα, που κατετάγη 2η στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, και έτσι μπόρεσε να πάρει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας. Στο τέλος πήγε να τα μουσκέψει, χάνοντας διαφορά 15 πόντων, αλλά η εμπειρία του και η ποιότητά του αποκατέστησαν την τάξη και τον φέρνουν πλέον μία ανάσα μακριά από το Βελιγράδι και το φάιναλ-φορ.

Μετά το σοκ του 72-96 στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας και στηριζόμενοι στην επίθεσή τους δεν άργησαν να γίνουν τα αφεντικά του αγώνα. Αυτή τη φορά ο Μάικ Τζέιμς δεν μπόρεσε να κάνει ζημιά και ο Ολυμπιακός όσο πέρναγε η ώρα, πατούσε ολοένα και καλύτερα στο παρκέ και μεγάλωνε την διαφορά.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου προηγήθηκε με 73-58, αλλά η Μονακό δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με μπροστάρη τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος θα γίνει ανάρπαστος το καλοκαίρι από τις μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας, οι Μονεγάσκοι έκαναν τρομερή αντεπίθεση και λίγο πριν από το φινάλε προηγήθηκαν. Ο Σλούκας, όμως, με τον Βεζένκοφ απέτρεψαν νέο στραπάτσο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να τελειώσει την παρτίδα επί γαλλικού εδάφους και να ετοιμαστεί όσο πιο νωρίς για την μεγάλη γιορτή του Βελιγραδίου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας νοιώθει περήφανος για τους παίκτες του και στο τέλος του δρόμου θέλει να οδηγήσει και πάλι τον Ολυμπιακό στην κούπα, όπως είχε κάνει το 2013 στο Λονδίνο. Ετσι όπως είναι τα δεδομένα πρόκειται για ένα ενδεχόμενο, που μόνο να αποκλειστεί, δεν γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - "Έσκασαν" τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags