Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κάηκε" το ΣΕΦ - ΤΡΕΛΑ Αγγελόπουλων με τον κόσμο - Τεράστιος Τζέιμς! (ΦΩΤΟ)
| 2022-05-04 23:35:00

"Κάηκε" το ΣΕΦ - ΤΡΕΛΑ Αγγελόπουλων με τον κόσμο - Τεράστιος Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κάηκε" το ΣΕΦ - ΤΡΕΛΑ Αγγελόπουλων με τον κόσμο - Τεράστιος Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Παράνοια επικράτησε στο τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό που έδωσε στους Ερυθρόλευκους την πρόκριση στο Final Four με τις εικόνες να είναι απερίγραπτες.

Ολυμπιακός: Απίστευτες σκηνές μετά το τέλος του αγώνα των Ερυθρόλευκων με την Μονακό, με το σύνολο του Μπαρτζώκα να παίρνει την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου, και τους φίλους της ομάδας να δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το ευχαριστώ στους παίκτες των Πειραιωτών και ζητώντας το... Κύπελλο.

Μαζί τους βρέθηκαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος που πανηγύριζαν σαν... μικρά παιδιά, ενώ λίγο πριν την τελευταία κόρνα ο Μάικ Τζέιμς σε μια κίνηση που λίγοι περίμεναν πήγε και αγκάλιασε σχεδόν όλους τους παίκτες των Ερυθρόλευκων δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την υπόκλισή του για την επικράτηση, ενώ λίγο αργότερα έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν μια πολύ καλή σειρά. Καλή τύχη στο Final Four. Δεύτερον, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ήταν μια απίστευτη πορεία. Ήμασταν δίχως αμφιβολία μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Euroleague στο δεύτερο μισό της σεζόν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags