Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άντριαν Πέιν: Ανακοίνωση-σοκ από την αμερικανική αστυνομία - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Άντριαν Πέιν
| 2022-05-09 19:56:00

Ανακοίνωση-σοκ από την αμερικανική αστυνομία - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Άντριαν Πέιν

Sportdog Team
Ανακοίνωση-σοκ από την αμερικανική αστυνομία - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Άντριαν Πέιν

Ο αδόκητος χαμός του Αμερικανού πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού προκάλεσε σοκ και "βύθισε" στη θλίψη τον χώρο του μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Από πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο Άντριαν Πέιν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα.

Για τη δολοφονία του Αμερικανού μπασκετμπολίστα, σε ηλικία μόλις 31 ετών, συνελήφθη ο ο 29χρονος Λόρενς Ντόριτι, ο οποίος κατηγεορείται για ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Αλμέιδα σε Μάνταλο - "Σκούπα" στον Άρη, τι θα γίνει με Μπούργκος - Καλύτερος ΠΑΟ με Περέα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags