Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παράνοια στην Σερβία με Ολυμπιακό - Ατάκα φωτιά από τον πρόεδρο του ΔΣ του Βελιγραδίου ενόψει F4
| 2022-05-10 21:42:00

Παράνοια στην Σερβία με Ολυμπιακό - Ατάκα φωτιά από τον πρόεδρο του ΔΣ του Βελιγραδίου ενόψει F4

Sportdog Team
Παράνοια στην Σερβία με Ολυμπιακό - Ατάκα φωτιά από τον πρόεδρο του ΔΣ του Βελιγραδίου ενόψει F4

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πρωτεύουσας της Σερβίας έχει... Ερυθρόλευκα αισθήματα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ενόψει της τελικής φάσης του Final Four στην πόλη.

Νίκολα Νικοντίγεβιτς: Με πολύ κόσμο αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Final Four του Βελιγραδίου, ενώ εκτός από τους Έλληνες στο πλευρό του θα είναι και αρκετοί Σέρβοι, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να αποκαλύπτει ότι θα είναι με τους Ερυθρόλευκους.

«Από την αρχή που αποσύρθηκε το Βερολίνο από τη διοργάνωση του Final Four, λόγω των περιορισμών, όλοι ελπίζαμε να επιβεβαιωθεί η φήμη για το Βελιγράδι. Πρώτα απ’ όλα, θα έχουμε στον έναν ημιτελικό το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ένα παιχνίδι που δεν το παρακολουθούν μόνο στην Ισπανία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Στον δεύτερο ημιτελικό, θα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα λόγω των χιλιάδων Ελλήνων οπαδών που θα έρθουν, αλλά και των σχέσεων που έχει η ομάδα με τον Ερυθρό Αστέρα. Στη συνέχεια, περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στον τελικό.

Θα δούμε. Για να είμαστε ειλικρινείς η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, γιατί έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Επίσης, είναι οι Ρεάλ με την Εφές, που ξέρουν πως να παίρνουν τίτλους, αλλά η… καρδιά μου λέει Ολυμπιακός! Όπως και να ‘χει, ανυπομονούμε να δούμε αυτά τα ματς», είπε ο Νίκολα Νικοντίγεβιτς στο «Tanjug».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags