Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πλέι-μέικερ με 20 π. και 5 ασίστ μ.ο. για ΠΑΟ - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο και πρωταθλητής (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-05-11 17:50:00

Πλέι-μέικερ με 20 π. και 5 ασίστ μ.ο. για ΠΑΟ - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο και πρωταθλητής (Vid)

του Pick n' Scroll
Πλέι-μέικερ με 20 π. και 5 ασίστ μ.ο. για ΠΑΟ - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο και πρωταθλητής (Vid)

Η επιλογή Βόβορα και το μεγάλο λάθος μετά τον Νικ Καλάθη! Οι Πράσινοι ψάχνουν από τώρα για τον παίκτη που θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του πλέι-μέκερ την επόμενη σεζόν και ένα νέο όνομα βρίσκεται στη λίστα των προπονητών. Τον γνωρίζουν βέβαια αρκετά καλά από το παρελθόν, ενώ... μιλούν για αυτόν η καριέρα και τα στατιστικά του!

Ένα από τα πρώτα θέματα, που πρέπει να λύσει για του χρόνου ο Παναθηναϊκός είναι αυτό του πλέι-μέικερ. Από την στιγμή, που έφυγε ο Νικ Καλάθης για την Μπαρτσελόνα και μέχρι σήμερα, οι «πράσινοι» έχουν αποτύχει να βρουν έναν «άσο» της προκοπής. Δοκίμασαν πολλές περιπτώσεις, αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία πήγε στα βράχια.

Την επόμενη χρονιά το ίδιο λάθος απαγορεύεται και για αυτό τον λόγο ήδη ρίχνονται ματιές στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός μάλιστα άνοιξε και την αγορά της Αυστραλίας, από όπου πήρε πριν από μερικές μέρες τον Πέιτον Σίβα. Σε αυτό το πρωτάθλημα, όμως, ο πολύ καλός πλέι-μέικερ είναι άλλος και μάλιστα τον γνωρίζει ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας. Πρόκειται για τον Τζέιλεν Ανταμς, τον οποίο ήθελε ο Βόβορας στον Παναθηναϊκό, όταν ο Αμερικάνος γκαρντ έπαιζε ακόμα στο ΝΒΑ.

 Ο Ανταμς πήγε φέτος, λοιπόν, στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και έκανε πράγματα και θάματα με τους Σίντνεϊ Κινγκς, με τους οποίους πήρε και το πρωτάθλημα. Τελείωσε τις υποχρεώσεις του, έχοντας πάνω από 20 πόντους και 5 ασίστ ανά ματς, ξεδιπλώνοντας απλόχερα τις μεγάλες του ικανότητες, εκείνες, που του είχαν επιτρέψει να παίξει έστω και για λίγο δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Φέτος ο Ανταμς βγήκε για πρώτη φορά από τις ΗΠΑ, πηγαίνοντας στην Αυστραλία και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να κάνει ένα ακόμη βήμα, ερχόμενος στην Ευρώπη. Είναι σίγουρο ότι ο Βόβορας πάντα έχει μία ματιά και για αυτόν και δεν αποκλείεται αν οι «πράσινοι» δεν βρουν αυτό, που θέλουν στην αγορά της Ευρώπης, να στρέψουν δυναμικά το βλέμμα τους στον Ανταμς.

Πέρα από τους Μπακς, ο Ανταμς είχε παίξει και σε Χοκς και Μπλέιζερς, ενώ την τρέχουσα σεζόν αναδείχθηκε ο πιο πολύτιμος παίκτης της αυστραλιανής λίγκας. Ενός πρωταθλήματος, που έχει παικταράδες, όπως ο πρώην του ΝΒΑ, Ιαν Κλαρκ και ο Μπράις Κότον, που είχε αγωνιστεί παλιότερα στην Εφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο όνομα για ΠΑΟ - Γκολτζής και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας - Θα γίνει χαμός αν τον φέρει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags