Facebook Pixel Ολυμπιακός - Euroleague: Στον... αέρα το F4 της Euroleague στην Ελλάδα - Κίνδυνος να μη δούμε δωρεάν τον Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2022-05-16 16:24:00

Στον... αέρα το F4 της Euroleague στην Ελλάδα - Κίνδυνος να μη δούμε δωρεάν τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Στον... αέρα το F4 της Euroleague στην Ελλάδα - Κίνδυνος να μη δούμε δωρεάν τον Ολυμπιακό

Καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα, λίγα 24ωρα πριν το πολύ μεγάλο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Βελιγράδι με την Εφές για τον ημιτελικό.

Τα γεγονότα μείζονος σημασίας που πρέπει να μεταδίδονται και από την ελεύθερη τηλεόραση πρέπει να ορίσει η σημερινή κυβέρνηση.

Η Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια δεν έχει προχωρήσει στην κατάρτιση της σχετικής λίστας με τα γεγονότα που πρέπει να μεταδίδονται και ελεύθερα, παράλληλα με τη συνδρομητική τηλεόραση.

Η προηγούμενη κυβέρνηση, επί υφυπουργίας Λευτέρη Κρέτσου, είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία, αλλά η σημερινή δεν προχώρησε στις επαφές με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μπροστά υπάρχουν το «Final 4» της Euroleague και ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην περίπτωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως είναι το Champions League, το Europa League και το Conference League, έγινε γνωστό πως εκτός από την Cosmote TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα, τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις τελικούς (Europa και Conference) θα μεταδοθούν και από την ΕΡΤ.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με το Mundial, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο ANT1, ο οποίος σκοπεύει να μεταδώσει 24 αγώνες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας AΝΤ1+.

Πηγή: typologies.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags