Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έχασε από τον Μίσιτς ο Ολυμπιακός - Κούπα κόντρα στον ΠΑΟ - Φέρνουν… Κοστέλο οι Αγγελόπουλοι
Μπάσκετ
| 2022-05-19 22:13:00

Δεν έχασε από τον Μίσιτς ο Ολυμπιακός - Κούπα κόντρα στον ΠΑΟ - Φέρνουν… Κοστέλο οι Αγγελόπουλοι

του Pick n' Scroll
Δεν έχασε από τον Μίσιτς ο Ολυμπιακός - Κούπα κόντρα στον ΠΑΟ - Φέρνουν… Κοστέλο οι Αγγελόπουλοι

Η υπέρβαση, οι λόγοι της ήττας και οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ. Οι Πειραιώτες έχασαν στο σουτ την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague, όμως είναι ικανοποιημένοι από την πορεία τους και πλέον κοιτάνε την επόμενη ημέρα. Πρώτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά τις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη-πρόκριση επί της Εφές. Ο Βασίλιε Μίσιτς ήταν εκείνος, που του πήρε την μπουκιά από το στόμα με το μεγάλο τρίποντο, που έβαλε στο τέλος. Με το σκορ στο 74-74 ο σπουδαίος Σέρβος γκαρντ πήρε την μπάλα, σούταρε μπροστά στα απλωμένα χέρια του Βεζένκοφ και βρίσκοντας τον στόχο, έστειλε την Εφές σε έναν ακόμη τελικό. Το βράδυ του Σαββάτου η τουρκική ομάδα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την δεύτερη Ευρωλίγκα της ιστορίας της.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μένει με την απογοήτευση για το πως χάθηκε ο τελικός, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει η ικανοποίηση για την τρομερή σεζόν, που έκανε. Πολλοί στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν πίστευαν ότι μπορεί να φτάσει καν στην οκτάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, και οι παίκτες του έκαναν τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, κατακτώντας την δεύτερη θέση στη κανονική περίοδο και φτάνοντας στο φάιναλ-φορ. Στις λεπτομέρειες, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν μία ακόμη υπέρβαση απέναντι στην Εφές και έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για την τέταρτη τους Ευρωλίγκα.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν το έχασε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, αλλά στο διάστημα 35’ έως 39’. Οταν και δεν σημείωσε ούτε ένα πόντο. Με το σκορ στο 70-71 υπέρ της Εφές, οι Πειραιώτες είχαν πολλές ευκαιρίες να προσπεράσουν αλλά και να πάρουν διαφορά, δεν τα κατάφεραν, όμως, ίσως και λόγω της υπερπροσπάθειάς τους στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός πλέον θα αρχίσει να στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, καθώς ξεκινούν τα πλέι-οφ της Α1. Η κούπα είναι μονόδρομος και από κει και πέρα θα αρχίσει να φτιάχνεται το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Βασικός μεταγραφικός στόχος θα είναι ένας παίκτης, που θα βοηθάει περισσότερο τον Βεζένκοφ, ο οποίος στο σημερινό παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Εναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Ματ Κοστέλο, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Μπασκόνια. Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις και κάποιες από αυτές θα εξαρτηθούν και από το αν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα μείνει ή θα κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής του στο ΝΒΑ μέχρι τέλους, μέχρι το φθινόπωρο δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Περήφανοι για Θρύλο - Έβλεπε Σπανούλη ο Μίτσιτς - Ακατανόητος Μπαρτζώκας, αυτός το έχασε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags