Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Θέλουν... εκδίκηση οι Αγγελόπουλοι - "Κλείδωσαν" δύο κορυφαίες μεταγραφές - "Μπαμ" και με Έλληνα!
Μπάσκετ
| 2022-05-20 21:28:00

Θέλουν... εκδίκηση οι Αγγελόπουλοι - "Κλείδωσαν" δύο κορυφαίες μεταγραφές - "Μπαμ" και με Έλληνα!

του Pick n' Scroll
Θέλουν... εκδίκηση οι Αγγελόπουλοι - "Κλείδωσαν" δύο κορυφαίες μεταγραφές - "Μπαμ" και με Έλληνα!

Η λίστα με... ΤΣΣΚΑ, το πολύ χρήμα και η ηχηρή αποχώρηση από το ΣΕΦ! Tο sportdog.gr παρουσιάζει το έτοιμο πλάνο που έχουν στο Λιμάνι για την επόμενη σεζόν. Οι προσθήκες που έχει ζητήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά και ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ. "Τρέλα" μετά την χαμένη Ευρωλίγκα!

Εχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από το τρίποντο του Μίσιτς και στον Ολυμπιακό δεν λένε να συνέλθουν από τον αποκλεισμό. Το είχαν πιστέψει πολύ, ήξεραν ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες και είναι πολύ στεναχωρημένοι, που αύριο δεν θα διεκδικήσουν την τέταρτη Ευρωλίγκα της ιστορίας τους. Ολοι μιλάνε για μία πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία και δεν έχουν άδικο, αφού οι Πειραιώτες με τη συνολική τους εικόνα καθόλη την διάρκεια της σεζόν έδειξαν ότι μπορούν να πάνε μέχρι τέλους.

Ο χρόνος, όμως, δεν γυρίζει πίσω, θα αναλυθεί τι έγινε και τι δεν έγινε καλά, αύριο υπάρχει ο μικρός τελικός με την Μπαρτσελόνα και από κει και πέρα θα δοθούν όλες οι δυνάμεις, ώστε να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.

Και στη συνέχεια, το καλοκαίρι, οι Αγγελόπουλοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, προκειμένου κατ’ αρχάς η αγαπημένη τους ομάδα να είναι σε θέση να ξαναπάει σε φάιναλ-φορ.

Αν οριστικοποιηθεί η απόσυρση του Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός θα πάει για τουλάχιστον δύο ψηλούς, αφού θα φύγει και ο Ζαν-Σαρλ με τον Εϊσι, που είτε είναι στην ομάδα, είτε δεν είναι, το ίδιο είναι. Θα δοθούν πολύ δυνατά χρήματα, τουλάχιστον για τον ένα ψηλό, θα αναζητηθούν, δηλαδή, περιπτώσεις σαν του Πόιθρες της Ζενίτ, σαν του Μίκι, που είχε απασχολήσει και πέρυσι, σαν του Βόιγκτμαν, που έχει φύγει από την ΤΣΣΚΑ. Ο ένας, δηλαδή, ψηλός θα είναι «βαρύ χαρτί».

Και επίσης θα αποκτηθεί ένας γκαρντ αν μείνει ο Ντόρσεϊ ή δύο αν φύγει ο ομογενής γκαρντ για το ΝΒΑ. Ο ένας στόχος είναι ήδη γνωστός και πρόκειται για τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει φύγει εδώ και καιρό από την ΤΣΣΚΑ. Τον Γκριγκόνις τον ήθελε και πέρυσι ο Μπαρτζώκας.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός με το που τελειώσει το πρωτάθλημα, θα κινηθεί γρήγορα για να τελειώνει με το ρόστερ. Εχει πολύ δυνατό κορμό και θα κάνει 3-4 προσθήκες με σκοπό να είναι και του χρόνου στο πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, που βρίσκεται. Θα αποκτηθεί και τουλάχιστον ένας Ελληνας παίκτης με το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι στη λίστα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό δεν έκανε φάουλ ο Μπαρτζώκας - Φοβήθηκε με Φαλ ότι… - Πιο φρέσκος ο Παναθηναϊκός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags