Facebook Pixel Euroleague: Έρχεται απόφαση "βόμβα" στην Euroleague; - Σκέψεις για salary cup (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2022-05-20 23:27:00

Έρχεται απόφαση "βόμβα" στην Euroleague; - Σκέψεις για salary cup (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έρχεται απόφαση "βόμβα" στην Euroleague; - Σκέψεις για salary cup (ΦΩΤΟ)

Στο προσκήνιο έρχονται οι σκέψεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ για θέσπιση salary cup από Ισπανό δημοσιογράφο που βρίσκεται στο Βελιγράδι και έχει επαφές με ανθρώπους της διοργάνωσης.

Τζόρντι Μπερτομέου: Ανάρτηση... σεισμός από τον δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ του καταλανικού ραδιοφώνου RAC1 που ανέφερε ότι η Euroleague είναι ανοιχτή στο να υπάρξει συζήτηση όσον αφορά την επιβολή salary cap στις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση, με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης σε συνέντευξη Τύπου να αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

«Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος σύλλογος ξοδεύει περισσότερα απ' όσα μπορεί να εισπράξει. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα έξοδα και τα έσοδα. Μπάτζετ χωρίς ισορροπία υπάρχουν παντού. Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τα ατομικά συμβόλαια, αλλά να συνδέσουμε τα κέρδη με τις απώλειες. Δεν υπάρχει όριο ως προς τις πληρωμές στους παίκτες. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως αυτό δεν γίνεται να συμβεί μέσα σε μια νύχτα, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ' αυτό. Έχουμε ήδη μια πρόταση, θα δούμε τι λένε και τα κλαμπ», είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags