Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ντου" από Ελλάδα για Καλάθη - Δεν… χωράει στην Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, ΠΑΟ και Ιτούδης!
Μπάσκετ
| 2022-05-27 22:57:00

"Ντου" από Ελλάδα για Καλάθη - Δεν… χωράει στην Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, ΠΑΟ και Ιτούδης!

του Pick n' Scroll
"Ντου" από Ελλάδα για Καλάθη - Δεν… χωράει στην Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, ΠΑΟ και Ιτούδης!

"Βουίζει" η πιάτσα για τον Έλληνα γκαρντ και την επόμενη ομάδα του! Γιατί μπορεί να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη, το ενδιαφέρον της Φενέρ και με πόσα χρήματα θα μπορούσε να επιστρέψει στην χώρα μας; Το Sportdog.gr αναλύει τα γεγονότα...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έδειξε το κανονικό του πρόσωπο το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιστέρι και έκανε εύκολα το 2-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Εκεί με πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, όπου οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες σε σχέση με τους αγώνες με το Περιστέρι. Ο Προμηθέας είναι πλέον πλήρης και μπορεί να κλέψει μία νίκη από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Πριν από λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση στο διαδίκτυο μία πληροφορία, που ανέφερε ότι η Φενέρ, στην οποία προπονητής του χρόνου θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, έκανε πρόταση στον Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την Μπαρτσελόνα, από αρκετές πλευρές, όμως, εκφράζονται απόψεις ότι το καλοκαίρι, που έφτασε ήδη, θα διακοπεί η συνεργασία τους. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με τίποτα τώρα, αφού Μπαρτσελόνα και Καλάθης έχουν υποχρεώσεις και στο μυαλό τους είναι μόνο η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος μετά την αποτυχία στην Ευρωλίγκα.

Αν, όμως, ο Καλάθης όντως δεν συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, τότε θα είναι σούπερ εκλεκτός στόχος όχι μόνο για την Φενέρ, αλλά και για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε άλλωστε το καλοκαίρι του 2020, όταν ο Καλάθης είχε φύγει από τους «πράσινους», ενώ για τους τελευταίους είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Ειδικά με όσα έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια με τους πλέι-μέικερ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, για να μπορέσει να γίνει κάτι με τους «αιώνιους» και τον Καλάθη είναι πέρα από το αυτονόητο, να φύγει, δηλαδή, από την Μπαρτσελόνα, να ρίξει και το κασέ του. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός θα δώσουν 1.7 εκ. δολάρια για τον Καλάθη, όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά επειδή ο Ολυμπιακός έχει τέτοιον παίκτη (με τέτοιο κασέ δηλαδή) τον Σλούκα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα.

Όπως και να έχει, όμως, θα φέρει μεγάλη συζήτηση και σενάρια το ενδεχόμενο να φύγει ο Καλάθης από την Μπαρτσελόνα. Πάντως, επειδή συζητείται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του Τόμας Σατοράνσκι στους Καταλανούς, και Σατοράνσκι και Καλάθης και Γιοκουμπάιτις δεν χωράνε. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Έλληνα άσο - "Μπάσιμο" Αγγελόπουλων να τον... κλέψουν από ΠΑΟ - Πράσινη απάντηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags