Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιαννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου
Μπάσκετ
| 2022-05-29 23:29:00

Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιάννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου

του Pick n' Scroll
Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιάννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου

Το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες και οι δύο που έχουν ξεχωρίσει! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο και ήδη έχουν κυκλώσει τα ονόματα που τους ενδιαφέρουν. Τι θα γίνει με τον άσο της Αρμάνι;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε την Κυριακή (29/5) στο «Αστρομπάλ» της Γαλλίας για να δει τον αδερφό του Κώστα, που παίζει στην Βιλερμπάν, αλλά δεν τον είδε. Και αυτό γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σολέ.

Γενικώς ο Ελληνας σέντερ δεν έχει δείξει στη γαλλική ομάδα αυτά, που πραγματικά μπορεί να δείξει, δεν χρησιμοποιήθηκε με τον δέοντα τρόπο από τον κόουτς Πάρκερ, και έτσι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από εκεί. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι εκλεκτός στόχος τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι άλλωστε τον ήθελαν και το προηγούμενο καλοκαίρι, ειδικά μάλιστα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Εθνική.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, όμως, προτίμησε την Βιλερμπάν, κάτι, που δεν τον βοήθησε όσο θα περίμενε. Ετσι πλέον θα πάρει μία άλλη κατεύθυνση προκειμένου να αναδείξει τα αθλητικά του προσόντα και τις ικανότητες του στο επίπεδο, που πρέπει.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ψάχνουν παντού για ποιοτικούς Ελληνες παίκτες, οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι ένας από αυτούς αν αποκτήσει, όμως, ελληνικό διαβατήριο. Ο ομογενής γκαρντ έκανε σούπερ σεζόν με την Μπρέσια και θέλει να το εξαργυρώσει, πηγαίνοντας σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Στην Ελλάδα θα ασχοληθούν μόνο αν πάρει ελληνικό διαβατήριο, κάτι, όμως, που δεν έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι στιγμής.

Ενας ακόμη Ελληνας παίκτης, που για τους «αιώνιους» θα είναι «λουκούμι» είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Αν η τιμωρία του για το γεγονός ότι πιάστηκε ντοπέ δεν θα είναι μεγάλη, τότε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα σπεύσουν να τον αποκτήσουν. Το ποια θα είναι η τιμωρία του διεθνούς πάουερ-φόργουορντ θα γίνει γνωστό μέσα στην εβδομάδα, που ξεκινάει με την αγωνία για το αποτέλεσμα να είναι πολύ μεγάλη. Ο Μήτογλου είναι πάουερ-φόργουορντ υψηλού επιπέδου και οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέρμπι "αιωνίων" για Έλληνα παίκτη - Ήταν κοντά στον ΠΑΟ, σφήνα Ολυμπιακού - "Έχει προβάδισμα ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags