Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος Βόβορας, στα χέρια με αντιπάλους - Όρμησε στους διαιτητές, "μπινελίκια" Παπαπέτρου (Vid)
| 2022-06-05 21:10:00

Έξαλλος Βόβορας, στα χέρια με αντιπάλους - Όρμησε στους διαιτητές, "μπινελίκια" Παπαπέτρου (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλος Βόβορας, στα χέρια με αντιπάλους - Όρμησε στους διαιτητές, "μπινελίκια" Παπαπέτρου (Vid)

Τρομερή ένταση στη Λάρισα μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού, με απίστευτα σκηνικά στο παρκέ...

Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερη φορά από τη Λάρισα, η σειρά των ημιτελικών πήγε στο 2-2 και οι Πράσινοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

Μάλιστα, στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γιώργος Βόβορας μπήκε στο παρκέ για να πάει προς τους διαιτητές πάρα πολύ εκνευρισμένος, όμως στη διαδρομή συνάντησε παίκτες και ανθρώπους από το τεχνικό τιμ των γηπεδούχων, οι οποίοι τον έσπρωξαν και έγινε… χαμός.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξέφρασε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, ενώ λίγο αργότερα - επίσης σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση - ο Χάουαρντ Σαντ Ρος φαίνεται να πέταξε μία πετσέτα. Επικράτησε ένταση μέσα στη φυσούνα και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσει η κατάσταση!

Νωρίτερα, ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη υπήρξε ένταση και με τον Ιωάννα Παπαπέτρου. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Τριφυλλιού αποβλήθηκε από το ματς στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου σε μια φάση που δεν συνέβη απολύτως τίποτα, με τον Έλληνα παίκτη να φωνάζει «άντε γ@@σου» και να εξαπολύει ύβρεις κατά των ρέφερι. Ο Έλληνας άσος αποχωρώντας άνοιξε διάλογο και με την εξέδρα

Μάλιστα, υπήρξε και συνέχεια, αφού ο «Πάπι» στον πάγκο των «πράσινων» δεν μπορούσε να συνέλθει, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να φτάνει μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες, εξαπολύοντας «πυρά» προς τους Κορομηλά, Ζαχαρή και Κατραχούρα, όντας σε έξαλλη κατάσταση.
 

Δείτε το βίντεο…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Παπαπέτρου: "Είναι ντροπή - Θα τιμωρηθώ κιόλας - Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε"!
 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags