Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μήνυμα" Γιαννακόπουλου, έρχεται ανακοίνωση για την ΚΑΕ - Στον… αέρα οι τελικοί με Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-06-06 23:48:00

"Μήνυμα" Γιαννακόπουλου, έρχεται ανακοίνωση για την ΚΑΕ - Στον… αέρα οι τελικοί με Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Μήνυμα" Γιαννακόπουλου, έρχεται ανακοίνωση για την ΚΑΕ - Στον… αέρα οι τελικοί με Ολυμπιακό!

Τα... χάλια του Τριφυλλιού και η οργή στο ΟΑΚΑ λόγω της διαιτησίας! Γιατί οι Πράσινοι πιστεύουν πως οι Πειραιώτες ευθύνονται για τα σφυρίγματα, τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα παιχνίδια-φωτιά που έρχονται.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Και εκεί, που περίμεναν όλοι να ετοιμαζόμαστε για τελικούς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η τρομερή Λάρισα του Φώτη Τακιανού έχει φέρει ευχάριστη αναστάτωση στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει σαν ίσος προς ίσο την ομάδα του Γιώργου Βόβορα και το βράδυ της Τετάρτης θα κριθεί ποιος θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός είναι το ακλόνητο φαβορί για τη πρόκριση, αλλά οι Θεσσαλοί έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να ελπίζουν και αυτό δεν μπορεί να τους το στερήσει κανείς.

Παράλληλα το εξωαγωνιστικό μέρος έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ο Παναθηναϊκός τα έχει βάλει με τη διαιτησία, την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο, βλέποντας από…πίσω τον Ολυμπιακό. Μάλιστα το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε τη Δευτέρα (6/6/) στα γραφεία της ομοσπονδίας και ζήτησε προστασία για την ομάδα του.

Αυτή η επίσκεψη, πάντως, γέννησε κι άλλα ερωτήματα. Τις προάλλες ο Γιαννακόπουλος έδιωξε Πρίφτη, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, σήμερα πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ, μήπως αυτά είναι δείγματα ότι θέλει να επιστρέψει;

Με τον Γιαννακόπουλο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, καθώς είναι απρόβλεπτος. Όπως και να έχει, όμως, είναι ακόμη το αφεντικό της ΚΑΕ και σε κάποια θέματα βγήκε μπροστά. Είναι κάτι, που δεν μπορεί να του το απαγορέψει κανείς.

Παράλληλα, όμως, η ομάδα του αγωνιστικά έχει το μαύρο της το χάλι και αυτή τη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει να την αντέχει ο κόσμος. Κάπου θα σπάσει το σχοινί.

Το πώς θα πορευτεί διοικητικά η ΚΑΕ τη νέα χρονιά, θα το έχουν μάθει όλοι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, άντε στις αρχές του άλλου. Αφού, δηλαδή, θα έχουν τελειώσει οι τελικοί του πρωταθλήματος. Αν τελειώσουν, δηλαδή, γιατί με όσα γίνονται, πολλοί είναι εκείνοι, που πιστεύουν ότι δεν θα έχουν καλή εξέλιξη οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα απολαμβάνει την ηρεμία του, προετοιμάζεται και περιμένει τον αντίπαλό του στους τελικούς, θέλοντας πως και πώς να κάνει το νταμπλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να έχει κάποια αυτοσυγκράτηση όταν μιλάει ο Μπαρτζώκας"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags