Facebook Pixel Νικ Καλάθης - Ολυμπιακός: Αυτός... φέρνει Καλάθη στην Ελλάδα - Νέο όνομα Αμερικανού για Ολυμπιακό - Ίδιο μάνατζερ με Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2022-06-07 21:08:00

Αυτός... φέρνει Καλάθη στην Ελλάδα - Νέο όνομα Αμερικανού για Ολυμπιακό - Ίδιο μάνατζερ με Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll
Αυτός... φέρνει Καλάθη στην Ελλάδα - Νέο όνομα Αμερικανού για Ολυμπιακό - Ίδιο μάνατζερ με Μπαρτζώκα

Η επιστροφή του Έλληνα γκαρντ και η διπλή αποχώρηση στο ΣΕΦ! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα για τον Νικ Καλάθη που είναι πλέον πιθανό να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τις τελευταίες μεταγραφικές... βόμβες από την Ευρώπη, αλλά και το "τεσσάρι" που εξετάζουν στον Πειραιά.

Νικ Καλάθης - Ολυμπιακός: Τα πλέι-οφ σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά ήδη η αγορά έχει πάρει φωτιά. Για να φανταστεί κανείς πόσο γρήγορα πάνε τα πράγματα, η Εφές παλεύει για τη κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Φενέρ και λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουίλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ. Είναι κάτι, που δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν.

Και η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της κάνει κινήσεις και ήδη λέγεται ότι έχει κλείσει τον Γιαν Βέσελι, αλλά και τον Οσκαρ Ντα Σίλβα της Αλμπα. Παράλληλα ολοένα και πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι ο Τόμας Σατοράνσκι θα φύγει από το ΝΒΑ για να επιστρέψει στους Καταλανούς.

Αν γίνει αυτό, είναι πιθανό να φύγει από την Ισπανία ο Νικ Καλάθης, κάτι για το οποίο υπάρχει ήδη έντονη φημολογία εδώ και καιρό. Και αυτή η φημολογία προσθέτει ότι δεν αποκλείεται ο ομογενής γκαρντ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και όπου Ελλάδα μόνο στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό μπορεί να αγωνιστεί.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι τεράστια υπόθεση για όποιον «αιώνιο» αγωνιστεί ο 33χρονος γκαρντ.

Ειδικά για τον Ολυμπιακό, που έχει στρωμένη ομάδα και δεν θα κάνει πολλές κινήσεις για τη νέα χρονιά. Ο Μπέικον με τον Γκριγκόνις είναι στο στόχαστρό του, ίσως, όμως, δεν προλάβει κάποιον από τους δύο. Γιατί υπάρχει ήδη ζήτηση και όταν θα αρχίσει ο Ολυμπιακός να ασχολείται ουσιαστικά με μεταγραφές, ίσως αμφότεροι έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, για τους Πειραιώτες μεγάλο ρόλο θα παίξει το τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ. Γιατί αν αποχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα θέλει μόνο ενίσχυση, θα θέλει και ελληνικό διαβατήριο. Γιατί την ίδια ώρα θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Γιώργος Πρίντεζης. Κάπου εκεί, λοιπόν, μπορεί να κολλήσει ο Καλάθης και όντως θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν ο ομογενής γκαρντ επιστρέψει να παίξει στην Ελλάδα, όχι για τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον Ολυμπιακό.

Για την ομάδα του Πειραιά «παίζει» και η περίπτωση του Τζόναθαν Μότλεϊ, του Αμερικάνου πάουερ-φόργουορντ, που έκανε σούπερ χρονιά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Τον Μότλεϊ εκπροσωπεί ο ατζέντης του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και του Κουίνσι Εϊσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μήνυμα" Γιαννακόπουλου, έρχεται ανακοίνωση για την ΚΑΕ - Στον… αέρα οι τελικοί με Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags