Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Λάρισας και πλέον φουλάρει για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Είναι το αουτσάιντερ, αλλά οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα, ώστε ένα ακόμη πρωτάθλημα να πάει στο ΟΑΚΑ.

Η σημερινή νίκη σαφώς είναι σημαντική, καθώς σφραγίστηκε η παρουσία στους τελικούς, εξίσου σημαντική, όμως, και ίσως σημαδιακή ήταν και η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο (ασχέτως αν μετά από ένα σημείο έφυγε). Είχε να εμφανιστεί πολύ καιρό στο ΟΑΚΑ το αφεντικό της ΚΑΕ και όλοι ρωτούν πλέον τι σημαίνει αυτή η παρουσία του. Ενώ μάλιστα έχει προηγηθεί το ντου, που έκανε στα γραφεία της ΕΟΚ, η απόλυση με δική του απόφαση των Πρίφτη, Διαμαντίδη και Αλβέρτη, καθώς και η απόκτηση του ΟΑΚΑ από την ΚΑΕ.

Θα επιστρέψει ή όχι ο Γιαννακόπουλος έτσι όπως ήταν πριν τον Ιούνιο του 2020; Δεν είναι εύκολο να δώσει κανείς απάντηση, καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ είναι απρόβλεπτος. Άνθρωποι, πάντως, που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό λένε ότι πολύ δύσκολα η ομάδα θα πορευτεί και του χρόνου με την διαδικασία έσοδα-έξοδα: λένε συγκεκριμένα ότι είτε θα επιστρέψει ολοκληρωτικά ο Γιαννακόπουλος, είτε θα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης.

Προφανώς το να επιστρέψει ολοκληρωτικά ο Γιαννακόπουλος φαίνεται πιο υλοποιήσιμο σενάριο, ειδικά μετά τις τελευταίες του κινήσεις. Και σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να βάλουμε και τις δηλώσεις, που έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Ενώ, λοιπόν, δεν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, πήρε μόνος του τον λόγο και είπε τα εξής: «Θέλω να πω ότι όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος, ήρθε στο γήπεδο. Είχαμε τη στήριξή του στο γήπεδο μετά από δύο χρόνια. Μας δίνει δύναμη και τεράστια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος με απεριόριστη προσφορά στον σύλλογο. Θέλω να μιλήσω και για μια μικρή μερίδα κόσμου που αποδοκίμασε τον ερχομό του. Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό αυτή η μικρή μερίδα και πρέπει να απομονωθεί. Τα λέω από την καρδιά μου αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κυνηγάμε σαν γροθιά όσα αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και η ομάδα και οι προπονητές χάρηκαν που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας από απόσταση αυτά τα δύο χρόνια. Χαρήκαμε που τον είδαμε πάλι στο γήπεδο».

Μάλιστα πάνω, κάτω τα ίδια είπε και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας. Είναι λόγια αυτά, που βεβαίως δεν ειπώθηκαν τυχαία και κολλάνε απόλυτα σε αυτό, που αναφέραμε παραπάνω ότι του χρόνου, όπως οι γνώστες λένε, είναι απίθανο το τμήμα να πάει και πάλι με έσοδα-έξοδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θαύμα το πρωτάθλημα αλλά... - Δεν έχουν μάθει τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό; - Τα αλλάζει όλα ο ΠΑΟ"