Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς όπως είναι απόλυτα λογικό το πρωτάθλημα της Α1 για να σφραγίσει έτσι μία μαγική χρονιά. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ξέρουν, όμως, παράλληλα ότι είναι ανώτεροι αγωνιστικά, ότι έχουν το πάνω χέρι στη σειρά και ότι απλά πρέπει να το δείξουν για μία ακόμη φορά μέσα στο παρκέ.

Αν τελειώσει η σειρά στα πέντε παιχνίδια, αυτό θα σημαίνει ότι θα έχει χαθεί πολύ χρόνος για μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς μάλιστα η αγορά τρέχει πολύ γρήγορα. Ηδη οι πλούσιες ομάδες της Ευρωλίγκας παίρνουν ό, τι καλύτερο υπάρχει, αλλά και οι πιο κάτω ομάδες κινούνται δυναμικά, όπως π.χ. η Βίρτους Μπολόνια, που επιστρέφει στην Ευρωλίγκα.

Όχι ότι θα έχουν σωθεί οι παίκτες, όταν ο Ολυμπιακός θα βγει για τα καλά στην αγορά, σίγουρα, όμως, θα έχουν χαθεί κάποιοι στόχοι του. Και αν στη περίπτωση του Ντόρσεϊ το πράγμα ίσως τραβήξει περισσότερο, για τις θέσεις των Πρίντεζη και Λιβιό οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν άμεσα.

Το όνομα του Ντουέιν Μπέικον είναι εκείνο, που κυκλοφορεί έντονα, αλλά η περίπτωσή του παίκτη της Μονακό είναι πολύ δύσκολη λόγω υψηλού κασέ.

Ο Γάλλος Αντριέν Μοερμάν της Εφές ή ο Τζόελ Μπολομπόι, που ήταν στην ΤΣΣΚΑ, ίσως είναι δύο περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος θέλει και πάλι ενίσχυση της ομάδας του με παίκτες, που να έχουν θητεία στην Ευρωλίγκα.

Ισως «παίξει» και η περίπτωση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, αν ο Λιθουανός φύγει τελικά από την Μονακό.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ανησυχούν για τις μεταγραφές και την επόμενη μέρα, λένε ότι όταν έρθει η ώρα θα κάνουν αυτό, που πρέπει, και για αυτό, που «καίγονται» σαφώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά να επιστρέψουν στη κορυφή της Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τους διαιτητές στο ΣΕΦ - Βλέπουν... σκάνδαλο από την ΕΟΚ - Ποιον όρισαν!