Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ-"φωτιά" στον Ολυμπιακό για Μιλουτίνοφ και Μπέικον!
Μπάσκετ
| 2022-06-12 15:05:00

Ρεπορτάζ-"φωτιά" στον Ολυμπιακό για Μιλουτίνοφ και Μπέικον!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-"φωτιά" στον Ολυμπιακό για Μιλουτίνοφ και Μπέικον!

Ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την κάκιστη συμπεριφορά του Ντόρσεϊ και τα σενάρια για Μιλουτίνοφ και Μπέικον.

Μιλώντας στον Χρήστο Ρομπόλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε όσα έγιναν στην πρώτη «μάχη» των «αιώνιων» για τον τίτλο και τα όσα πρέπει να παρουσιάσουν οι Πειραιώτες στο ραντεβού της Τρίτης.

Αρχικά, ανέφερε ότι ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό και στάθηκε στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ στο ΟΑΚΑ. Επισημαίνοντας ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Για το αν «τελείωσε» από την πρώτη περίοδο ο πρώτος τελικός, σχολίασε: «Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια. Ακόμα και όταν έπεσε στους 12 η διαφορά, δεν είχε τις λύσεις ο Παναθηναϊκός και από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα. Ήταν μέτρια βραδιά του Ολυμπιακού, αν είχε τελειώσει τους μισούς από τους αιφνιδιασμούς που έχασε, θα μιλούσαμε για διαφορά 20+ πόντων. Ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση, MVP του ο Φαλ. Δεν κινδύνεψε ποτέ, κατάφερε να βγάλει από πάνω του το άγχος. Δεν πρέπει να πιστέψει ότι έχει τελειώσει κάτι. Ήταν συνέχεια της καλής σεζόν του Ολυμπιακού».

Σε ό,τι αφορά στην κόντρα Ντόρσεϊ και Μποχωρίδη, σχολίασε: «Ο Ντόρσεϊ έχει πειραχθεί από κάποια λόγια του Μποχωρίδη. Πριν καν μπει ο Μποχωρίδης στο παιχνίδι. Ήταν κάκιστη η συμπεριφορά του Ντόρσεϊ».

Για τα σενάρια περί Μιλουτίνοφ και Μπέικον: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχει προσέγγιση από τον ίδιο τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Του αρέσει η Ελλάδα και η Αθήνα. Δεν διαψεύδει ή επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ. Γενικότερα έχει διαψεύσει όλα τα μεταγραφικά σενάρια ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να αλλάξει η κοσμοθεωρία του Μπαρτζώκα, ο οποίος στο παρελθόν είχε 7-footer σέντερ μόνο τον Μπέγκιτς για 7-8 λεπτά κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Ίσως υπάρχει καπνός, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι είναι κοντά. Σε δέκα ημέρες θα ξέρουμε. Νομίζω προτεραιότητα είναι το NBA για τον Μπέικον. Το δεύτερο εμπόδιο είναι η Εφές για τον Ολυμπιακό».

Επιπλέον, σχολίασε: «Αξίζει ένα γήπεδο γεμάτο ο Ολυμπιακός, να τον στηρίξει ο κόσμος του. Η χθεσινή εικόνα δεν ήταν αυτό που αξίζει ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags