Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και... Γιαννακόπουλος - Έρχεται ξένος κόουτς, όνομα έκπληξη στη λίστα!
Μπάσκετ
| 2022-06-14 10:00:00

Αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και... Γιαννακόπουλος - Έρχεται ξένος κόουτς, όνομα έκπληξη στη λίστα!

του Pick n' Scroll
Αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και... Γιαννακόπουλος - Έρχεται ξένος κόουτς, όνομα έκπληξη στη λίστα!

Ανακοινώσεις για την επόμενη μέρα και προπονητής από Γιουγκοσλαβία. Πλησιάζει η ώρα για τις οριστικές διοικητικές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Τα δύο σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι, τι... δείχνουν οι τελευταίες κινήσεις/πληροφορίες και ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 

Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα το βράδυ για να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και να μείνει όσο μπορεί ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι «πράσινοι» δεν πείθουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, φαίνονται, όμως, αποφασισμένοι αν μη τι άλλο να μην δείξουν το κάκιστο πρόσωπο, που έδειξαν στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ.

Πάντως ο πολύς κόσμος της ομάδας αυτό, που περιμένει είναι τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι. Στην ουσία προσδοκά αλλαγή των δεδομένων και αποχώρηση από την διαδικασία έσοδα-έξοδα.

Όπως φαίνονται τα πράγματα, το πιο πιθανό είναι η επιθυμία του κόσμου να υλοποιηθεί. Και αυτό να γίνει, είτε με επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με κανονικές, όμως, συνθήκες, είτε με ανάληψη της ΚΑΕ από άλλον ιδιοκτήτη.

Είναι κάτι, που δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει με τις εξελίξεις να τρέχουν αμέσως μετά το φινάλε των τελικών της Α1.

Είτε το ένα γίνει, είτε το άλλο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μπορεί να πανηγυρίζει, αφού η ομάδα του θα μπει και πάλι σε κανονικότητα. Και θα μπορεί να κοιτάει στα μάτια τον Ολυμπιακό, κάτι, που τώρα δεν μπορεί να κάνει.

Το ΟΑΚΑ αποκτήθηκε, ο Μπερτομέου ουσιαστικά αποχωρεί από την Ευρωλίγκα, είναι δεδομένα, που ευνοούν την ουσιαστική επιστροφή του Γιαννακόπουλου στα κοινά. Θα φανεί, όμως, το τι θα γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο, τι και να γίνει, όμως, το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με νέο προπονητή την επόμενη σεζόν. Το ποιος θα είναι, θα καθοριστεί από το διοικητικό καθεστώς που θα υπάρχει, και το οποίο, όπως αναφέραμε, θα ξεκαθαρίσει μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Ετσι, όπως είναι η αγορά, όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν σε επιλογή ξένου προπονητή και προφανώς από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Και από αυτή την πλατφόρμα τα ονόματα είναι πολλά και εμπεριέχουν από Περάσοβιτς και Σπάχια μέχρι Μίτροβιτς και Αλιμπίγιεβιτς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" ο Παναθηναϊκός σε 10 ημέρες - Ανανοίνωση Γιαννακόπουλου - "Παρακαλάει" ο Μιλουτίνοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags